Bot Geliştirme [ Fikirleriniz ]
-

Yapabildikleri
* Click,Move,RGB color gibi komutlarla fare hareketlerini, farenin bulunduğu pixelin arkaplan rengine göre işlem yapma.
* Write fonksiyonu ile klavyeden veri gönderme.
* HoldClick Basılı tutma ve sürükleyip bırakma gibi işlemleri yapabiliyor.
* Bu işlemlerin aralarındaki süreyi ayarlayabiliyorsunuz.
* Komut listesini kaydedip, daha sonra tekrar kullanabiliyorsunuz.
Neler Yapılabilir ?
Instagram.com'da fotoğraf beğenen bir araç olarak kullanabilirsiniz.Twitter'da takip sayfasında sırayla bisürü insanı takip etmek için, hatta hesap kilitlendiğinde yeni hesap açmak yada farklı bir hesaba giriş yapmak için olabilir.
En basit örnekle, sürekli açık tutmak zorunda olduğunuz banka sayfalarını sekme gezerek yenileyebilir.
Rutin olarak yaptığınız klavye, fare işlemlerini otomatikleştirebilirsiniz.
Webservisten aldığınız metin ile işlem yapabilirsiniz vs. vs.
Normalde kendim için kullanacaktım, bu şekilde işimi görüyor. Ama belki sizin de işinize yarar diye düşündüm. Biraz görsellik kattım.
Herneyse, geliştirmek için fikirlerinize ihtiyacım var.
Şimdiden Teşekkürler.
-
hocam güzel olmuş eline sağlık
yalnız ben bot işlerinde(özellikle web tarafında), post/requestler ile halletmenin daha efektif olduğunu düşünüyorum, bu nedenle hiçbir dilde mümkün olduğunca webbrowser nesnelerini kullanmam ki genelde sorun yarattıkları çok olur.
he seninki zaten genel amaçlı bir şey olduğu için böyle bir şey mümkün olamazdı, ben sadece genel fikrimi belirttim.
-
Lightsaber bunu yazdı
hocam güzel olmuş eline sağlık
yalnız ben bot işlerinde(özellikle web tarafında), post/requestler ile halletmenin daha efektif olduğunu düşünüyorum, bu nedenle hiçbir dilde mümkün olduğunca webbrowser nesnelerini kullanmam ki genelde sorun yarattıkları çok olur.
he seninki zaten genel amaçlı bir şey olduğu için böyle bir şey mümkün olamazdı, ben sadece genel fikrimi belirttim.
Webbrowser ile bi bağlantısı yok hocam zaten, mouse ve klavye ile yapıyor herşeyi.
Öneri varmı öneri :)
-
içersinde örnekler olabilir instagram twitter vb.. gibi
belirli aralıklarla farklı hesaplar arasında geçiş yaptırmak için kısa yollar eklenebilir.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
belirli aralıklarla farklı hesaplar arasında geçiş yaptırmak için kısa yollar eklenebilir.
Mantıklı hocam, teşekkürler.
-
EnableTurk bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
Mantıklı hocam, teşekkürler.
Hocam icerisine opsiyonel secenek olarak browser eklenmeli mesela tek bir is icin pc yi kitlemek yerine arka planda isleri yapabilmeli eve belki programin ana mantigindan cikiyor soyledigim sey ama mesela twitter instagram gibi sitelerde ayni anda islem yapilabilmeli hatta istediimiz kadar browser acip kullanilabilmeli diye dusunuyorum .
İnstagramda oto like ve yorum ekleme gibi seyler olabilir
Twitterde otomatik favoriye alma takip etme gibi..
-
onun için ayrıca bitane yazarız hocam. Bunu kullanmam ve geliştirmem gerekiyor bu iş için. Mevzuyu biliyorsun :)
-
süre ayarlama yapmışsın ya onu zaman kurmalı seçenekte yapsana mesela 14:35 e alarm kurayım saati gelince yapsın işlemi
-
gokcan bunu yazdı
süre ayarlama yapmışsın ya onu zaman kurmalı seçenekte yapsana mesela 14:35 e alarm kurayım saati gelince yapsın işlemi
Mantıklı hocam, döngü limitini ayarlayayım da.
-
Lantar.net makroman vardı hocam birde onu incelemende fayda var. Ayrıca başka bir şey araştırırken herifin biri OpenCV Image Processing kütüphanesi ile böyle makro aracı yazmıştı. Senin RGB olayın gibi oda direk image tanıyarak işlem yapıyordu böylece interaktif uygulamalara makro yazılabiliyordu.
Eline sağlık işe yarıyabilecek birşey.