folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder BOTAŞ (Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş.)Hangi Özel Güvenlik Şirketiyle Anlaşmalı

BOTAŞ (Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş.)Hangi Özel Güvenlik Şirketiyle Anlaşmalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

arkadaslar merahaba.botaş ın hangi özel güvenlik şirketiyle anlasmalı oldugunu biliyomusunuz.silahlı güvenlik görevlisi  alınacakmıs.çalısma saatleri maaş servis vs şartlarınıda bilen varsa açıklarsa sevinirim

Telegram @WVesselam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Ceyhan terminalinde çalışacaksın galiba işe alınırsan.

bildiğim kadarı ile botaşın personeli kendi personeli yani taşeron olayı yok en azından kapıdaki güvenliklerinde ve diğer masabaşı personelinde yok. botaş int var bil diye geçer yani btcnin şeysi onun güvenliği taşeron adı da securitas orda staj yaptım ondan biliyorum. Cemaatçi yuvası eğer menzilci değilsen hiç şansın yok baştan söyleyim git çember sakal badem bıyık falan bırak sonra enerji bakanıyla bir kaç kareye gir onları topla cv hazırla ver işe alınırsın. şu an külliyen zarar eden yani zarar ettirilen bir kuruluş bu botal international denen yer 500 tane şişirme kadro var ve maaşlar avro cinsinden  3 4k seviyesinde ha taşeron elemanıda 600 liraya talim o da kölelik.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ahh ahh..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bende bize soruyon sandım. botaş kimle anlaşmalı kimle anlaşsın sizce filan :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.botas.gov.tr/icerik/tur/duyurular/dosya_ihale/2011/ilan_28072011_1/02.Teknik_Sartname.pdf

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
Toplam Hit: 1814 Toplam Mesaj: 5