Botnetmi Var ?
-
iyi geceler mürid/mürideler..
perfect xp sp3 kurdum goya fazlalıklar çıkartılmış realtek sürücüler falan yüklenmiş msn winrar office içinde yüklü gibisinden..
virüs programı kullanmıyorum 5-6 ayda bir format atıyorum.. hdd ölecek..
160 gb Ide
320 gb sata takılı pc de .. işletim sistemi 320 hdd de kurulu ide hdd de yedeklerim vs var.. bu durumda her ikisindede format atmam gerekecekmi .. ve 2-3 formata kadar yolu var diyenleri gördüm anca temizleniyor.. bunu tek formatta nasıl aşabilirim.. şuan botnet varmıdır nasıl anlarım..
ve önerebileceğiniz sağlam bi virüs programı ?
kaspersky denedim anasını ağlattı
avira deep freeze gibi masaüstüne bi simgenin yerini değişsen resette eski yerine gidiyor
avast lamer programı
nod32 kendi halinde aşağıda durur
norton 'a lanet girsin..
combofix geçen format öncesi kurtarabilirmiyim diye kurdum iyice anasını belledi
edit : arasıra int exp. da gezerken çift click sesi gelir o geliyor durduk yere..
ve internet bütün online programları kapamama rağmen durduk yere kasıyor.. Bazen..
-
işte bu yüzden orjinal xp pro cd si güncellemesiz nlite la falan dokunulmamış edition arıyodum :D hala istiyorum elinde olupta okuyupda gören varsa bana bi pm le linkleri atabilirler mi :)
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
işte bu yüzden orjinal xp pro cd si güncellemesiz nlite la falan dokunulmamış edition arıyodum :D hala istiyorum elinde olupta okuyupda gören varsa bana bi pm le linkleri atabilirler mi :)
-----------------------------Cd var ama upload etmek günlerimi alır.
Belki olur da upload edersem yollarım sana, aklımdasın...