Boutique Shop - Woocommerce V1.6.7 Teması Sorunu (Ücretli)
-
Merhaba arkadaşlar,
dün geceden beri bu temayı arıyorum, buluyorum ancak içinde sample datası ve theme options kısmı boş. ayrıca tema da kurulmuyor zaten. aktif ediyorum temayı sonra siteyi açmak istiyorum sayfa bombos geliyor.
bu temayı bulacak ve demosundaki gibi tam şekliyle kurabilecek arkadaşlara 20 TL havale/eft ayrıca 16 tl de bimeksde geçerli hediye çeki vereceğim.
teşekkürler.
-
-
çok teşekkürler hocam, ama demodaki gibi birebir kuramadım. bu para benden çıkacak anlaşılan :)
yapabilirsen birebirini kurabilirsin ftp ve panel bilgilerini göndereyim hocam, yada başka biri yapsın ben ugrasamam dersen yapacak kişi pm atarsa sevinirim
-
streetw1se bunu yazdı
çok teşekkürler hocam, ama demodaki gibi birebir kuramadım. bu para benden çıkacak anlaşılan :)
yapabilirsen birebirini kurabilirsin ftp ve panel bilgilerini göndereyim hocam, yada başka biri yapsın ben ugrasamam dersen yapacak kişi pm atarsa sevinirim
hocam ben bir domainimde deneyeyim.
kurabilirsem sanada yardımcı olurum.
-
streetw1se bunu yazdı
purchased yani satın alınmış versiyonudur. wp kuruyorsun dimi önce çünkü bu sadece temadır. Wp kurduktan sonra temayı upload ediceksin ardındanda import data içindeki xml dosyasını içe aktaracaksın.