folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Boutique Shop - Woocommerce V1.6.7 Teması Sorunu (Ücretli)

Boutique Shop - Woocommerce V1.6.7 Teması Sorunu (Ücretli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

dün geceden beri bu temayı arıyorum, buluyorum ancak içinde sample datası ve theme options kısmı boş. ayrıca tema da kurulmuyor zaten. aktif ediyorum temayı sonra siteyi açmak istiyorum sayfa bombos geliyor.

bu temayı bulacak ve demosundaki gibi tam şekliyle kurabilecek arkadaşlara 20 TL havale/eft ayrıca 16 tl de bimeksde geçerli hediye çeki vereceğim.

teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

https://www.mediafire.com/?l0b4yj3p5626itt

pass: tbt

paran cebinde kalsın demo dosyası içinde...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

çok teşekkürler hocam, ama demodaki gibi birebir kuramadım. bu para benden çıkacak anlaşılan :)

yapabilirsen birebirini kurabilirsin ftp ve panel bilgilerini göndereyim hocam, yada başka biri yapsın ben ugrasamam dersen yapacak kişi pm atarsa sevinirim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı

çok teşekkürler hocam, ama demodaki gibi birebir kuramadım. bu para benden çıkacak anlaşılan :)

yapabilirsen birebirini kurabilirsin ftp ve panel bilgilerini göndereyim hocam, yada başka biri yapsın ben ugrasamam dersen yapacak kişi pm atarsa sevinirim

hocam ben bir domainimde deneyeyim.

kurabilirsem sanada yardımcı olurum.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı

purchased yani satın alınmış versiyonudur. wp kuruyorsun dimi önce çünkü bu sadece temadır. Wp kurduktan sonra temayı upload ediceksin ardındanda import data içindeki xml dosyasını içe aktaracaksın.

Toplam Hit: 940 Toplam Mesaj: 5