Box.Com 25 Gb'lik Veri Depolama Kampanyası
-
-
vay anasını aldık birtanede öteki hesabı gümletmesinler
-
şimdi bir hesap açtım ve bir dosya yükledim. Yüklediğim dosyayı web sitemde paylaştım. bu dosya ne kadar sürede siliniyor. Veya hiç silinmiyor mu. Biliyorsun ki rapidshare gibi siteler belli bir süre sonra siliyor. Edit:Bu arada forumu baştan aşağıya doldurmuşsun. kolay gelsin;) aksata tarafından 21/Eki/12 15:27 tarihinde düzenlenmiştir
-
API'si var mı bunun varsa download sitesi için yazarık birşeyler.
Günlük indirme sınırı var mı?
pSkpt tarafından 21/Eki/12 16:08 tarihinde düzenlenmiştir -
aksata bunu yazdışimdi bir hesap açtım ve bir dosya yükledim. Yüklediğim dosyayı web sitemde paylaştım. bu dosya ne kadar sürede siliniyor. Veya hiç silinmiyor mu. Biliyorsun ki rapidshare gibi siteler belli bir süre sonra siliyor. Edit:Bu arada forumu baştan aşağıya doldurmuşsun. kolay gelsin;)ahirete kadar kalir hocam :D Sadece senin 10 hesapla 250GB yukleyecegini dusunursek bu sistemin omru pek uzun gorunmuyor :D
-
pSkpt bunu yazdı
API'si var mı bunun varsa download sitesi için yazarık birşeyler.
Günlük indirme sınırı var mı?
api varmış hocam hoşuma gitti benim de :)
http://developers.box.com/docs/
-
bide şöyle birşey var box.com'da 25mb a kadar olan dosyalarınızı yüklüyorsunuz
-
çoklu hesap alınca IP numarasından..vs 'den anlayıp, diğerlerine de kapatırlar mı ki?
-
1234567B bunu yazdı
bide şöyle birşey var box.com'da 25mb a kadar olan dosyalarınızı yüklüyorsunuz
gördüğün gibi 100 mb yazıyor hocam

@Bauer, terms kısmında
Except for material that we license to you, we don't claim ownership of any Content that is transmitted, stored, or processed in your account(s). We also don't control, verify, or endorse the Content that you and others make available on the Service.
yazıyor. burada adamlar your account(s) (hesabın/hesapların anlamı vermişler) demek ki birden fazla hesap açabilmektesin
-
kırk yılda bi işe yaradın bencır :F
-
Teşekkürler