folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boy Uzatmak....

Boy Uzatmak....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halil1487
    halil1487's avatar
    Erkek
    arkadaslar www.uzamax.net die bi iste var ilac mı ne veriolarms boyunu istedigin kadar uzatabiliormuşsun varmı böle bişe dorumu yan etkisi de yok diolar ne derece doru kullanan varmı  ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    ben bizim ufaklığa alıyım bu ilaçtan :)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    sadece boymu uzatiyor

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    sakın kimse kullanmasın adam bilinen hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır diyo...ama bugun kullandıgın bir ilacın yan etkisi bundan 20 30 yıl sonra bile cıkabilio...bu adamlar ilacı yapmışlar en fazla 1 yıl denemişlerdir bunu(ben bir ay bile denediklerini sanmıyorum)...herkesin kullandıgı ilaçları bile 30 yıl sonra piyasadan kaldırıyolar bazen yen etkisi cıktığı için...bi ilacı kullandın,hiç bişi olmadı,dewam... bole bişi yok...aslında buyuk olcude ilaç kullanmamak gerekio...cunku risktir...hele hele boyle seyler,luks olarak ilaç kullanımı inanılmaz yanlış...kimyasal sonucta ya !

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    IRF bunu yazdı:
    -----------------------------
    sakın kimse kullanmasın adam bilinen hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır diyo...ama bugun kullandıgın bir ilacın yan etkisi bundan 20 30 yıl sonra bile cıkabilio...bu adamlar ilacı yapmışlar en fazla 1 yıl denemişlerdir bunu(ben bir ay bile denediklerini sanmıyorum)...herkesin kullandıgı ilaçları bile 30 yıl sonra piyasadan kaldırıyolar bazen yen etkisi cıktığı için...bi ilacı kullandın,hiç bişi olmadı,dewam... bole bişi yok...aslında buyuk olcude ilaç kullanmamak gerekio...cunku risktir...hele hele boyle seyler,luks olarak ilaç kullanımı inanılmaz yanlış...kimyasal sonucta ya !
    -----------------------------
    tam ilaç sayılmıyor heralde bu bitkisel bir karışım. gerçekten yan etkisini olacağını düşünmüyorum+ bir faydasının olacağını da düşünmüyorum.
    belki ergen gençlerde en fazla 1-2 santim felan farkedebilir mucize değil.
    boy uzatmanın tam çözümü şu eklemlere koyulan demirlerle günde 1 mm felan genişleterek eklemlerinizi açıyorsunuz ve 5-10 cm ye kadar uzayabiliyosunuz. bunu bile herkese yapmıyorlar cücelik için kullanılıyor.
    eğer cüce felan değilseniz devede de boy var deyip geçin.
    ayrıca lisede biyoloji derslerini dinleyenler hatırlarlar boyunuzun uzunluğu tamamen genetik siz uzun boylu olmak için istediğiniz kadar yırtının top oynayın en fazla 10 cm oluyor ki bu demek ortalama 4 cm felan etki edebilir size.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halil1487
    halil1487's avatar
    Erkek

4 cm de iyidir :D  hic yoktan gene tam bilmek lazım ne dir neyin nesidir  gerci sağlam gercek uzatıyor olsa bgüne kadar herkes kullanırdı  vede cok daha yüksek fiyatlarda olurdu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ben kullandım 2 cm uzadım.. tavsiyem şeftali suyuyla beraber içilmesi.. yada pudinge karıstırılması.. bi yan etkisini görmedim tadı dısında.. düzenli olarak kullanılmadıgı sürece hiç bişe yaramıor tabiyki.

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek
    bunun yan etkileri olarak kıl uzatma diye bi şey varmıdır ya bu tür ilaclar kıl uzatırmı ben bu sene cinko kullandım resmen uzattı

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

up

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
Toplam Hit: 1346 Toplam Mesaj: 9