Boy Uzatmak....
-
arkadaslar www.uzamax.net die bi iste var ilac mı ne veriolarms boyunu istedigin kadar uzatabiliormuşsun varmı böle bişe dorumu yan etkisi de yok diolar ne derece doru kullanan varmı ?
-
ben bizim ufaklığa alıyım bu ilaçtan :)
-
sadece boymu uzatiyor
-
sakın kimse kullanmasın adam bilinen hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır diyo...ama bugun kullandıgın bir ilacın yan etkisi bundan 20 30 yıl sonra bile cıkabilio...bu adamlar ilacı yapmışlar en fazla 1 yıl denemişlerdir bunu(ben bir ay bile denediklerini sanmıyorum)...herkesin kullandıgı ilaçları bile 30 yıl sonra piyasadan kaldırıyolar bazen yen etkisi cıktığı için...bi ilacı kullandın,hiç bişi olmadı,dewam... bole bişi yok...aslında buyuk olcude ilaç kullanmamak gerekio...cunku risktir...hele hele boyle seyler,luks olarak ilaç kullanımı inanılmaz yanlış...kimyasal sonucta ya !
-
IRF bunu yazdı:
-----------------------------
sakın kimse kullanmasın adam bilinen hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır diyo...ama bugun kullandıgın bir ilacın yan etkisi bundan 20 30 yıl sonra bile cıkabilio...bu adamlar ilacı yapmışlar en fazla 1 yıl denemişlerdir bunu(ben bir ay bile denediklerini sanmıyorum)...herkesin kullandıgı ilaçları bile 30 yıl sonra piyasadan kaldırıyolar bazen yen etkisi cıktığı için...bi ilacı kullandın,hiç bişi olmadı,dewam... bole bişi yok...aslında buyuk olcude ilaç kullanmamak gerekio...cunku risktir...hele hele boyle seyler,luks olarak ilaç kullanımı inanılmaz yanlış...kimyasal sonucta ya !
-----------------------------
tam ilaç sayılmıyor heralde bu bitkisel bir karışım. gerçekten yan etkisini olacağını düşünmüyorum+ bir faydasının olacağını da düşünmüyorum.
belki ergen gençlerde en fazla 1-2 santim felan farkedebilir mucize değil.
boy uzatmanın tam çözümü şu eklemlere koyulan demirlerle günde 1 mm felan genişleterek eklemlerinizi açıyorsunuz ve 5-10 cm ye kadar uzayabiliyosunuz. bunu bile herkese yapmıyorlar cücelik için kullanılıyor.
eğer cüce felan değilseniz devede de boy var deyip geçin.
ayrıca lisede biyoloji derslerini dinleyenler hatırlarlar boyunuzun uzunluğu tamamen genetik siz uzun boylu olmak için istediğiniz kadar yırtının top oynayın en fazla 10 cm oluyor ki bu demek ortalama 4 cm felan etki edebilir size. -
4 cm de iyidir :D hic yoktan gene tam bilmek lazım ne dir neyin nesidir gerci sağlam gercek uzatıyor olsa bgüne kadar herkes kullanırdı vede cok daha yüksek fiyatlarda olurdu
-
ben kullandım 2 cm uzadım.. tavsiyem şeftali suyuyla beraber içilmesi.. yada pudinge karıstırılması.. bi yan etkisini görmedim tadı dısında.. düzenli olarak kullanılmadıgı sürece hiç bişe yaramıor tabiyki.
-
bunun yan etkileri olarak kıl uzatma diye bi şey varmıdır ya bu tür ilaclar kıl uzatırmı ben bu sene cinko kullandım resmen uzattı
-
up
Toplam Hit: 1346 Toplam Mesaj: 9