Böyle Adamın Gelmişini Geçmişini!
-
bugün cafe'den nete girdim msn hack diye bişey yazmıştı anası satılmışın teki gönderdi bilgisayar açılınca kapat beni diye hata veriyo ve başlat yok!bunu nası hallederiz??ve o satılmış da burda adıda raşit 27 mi ne böle şerefsizler de kendilerini bi bok sanıyolar!napabilirim ben bari bişey yapabilirsem kalkmadan önce hallediym!
-
ama sen bole kufredersen kımse sana yardım etmez kı!!!!!
neyse reset at bilgisayara sistem xp ise f8 ile ac kuvenli kipe gir , ordan o programı sil, sonra sistemi geri yukle ben deboole duzeldıydı
-
İlk olarak bir virüs taraması yapabilrsn norton antivürüsün ms-dostan boot alarak virüs taraması yaptığı bir sürümü war onu bul eğer olmazsa uğraşma at bi format.
-
kardes o bı vırus diil baslat menusunu ve task menageri(gorev yonetıcı) devre dişi bırakan bı şaka programı...
-
aforizma bunu yazdı:
ama sen bole kufredersen kımse sana yardım etmez kı!!!!!
neyse reset at bilgisayara sistem xp ise f8 ile ac kuvenli kipe gir , ordan o programı sil, sonra sistemi geri yukle ben deboole duzeldıydı
ya haklı olabilirsin ama adamın küfredesi gelio bölelerine format atamam kafeci çakar sen bu olayı biraz açsana! -
aforizma bunu yazdı:
kardes o bı vırus diil baslat menusunu ve task menageri(gorev yonetıcı) devre dişi bırakan bı şaka programı...
ya hata veriyo 3-4 defa kapata yada ok'a basınca espri fln yapıyo sonra bil. kapanıyo! -
-
çok saolasın ya...işte ya adam işi olmasına rağmen yardım etti çok saolsun....
-
Tahribat Forum
Genel

böyle adamın gelmişini geçmişini!1. Başlığı yanlış yere açtın. (ki silinme sebebidir)
2. Forum Kuralları'nı ezip geçtin bir başlıkta. (değer miydi? Bir daha yaparsan atılacaksın)
3. Yardım isterken daha kibar olmalısın. (Kimse kimseye zorla yardım etmiyor, etmek zorunda da değil. Demek ki bir daha daha dikkatli olacağız. Değil mi kardeşim?)