Böyle Antivirin Aq...Mcafeede Bi Sorun Var Çözemedim
-
Beyler kav kullan fln demeyin pcdeki dosyaların bi bölümü lamer&heykır tool,bu yüzden kav yüklemem.diğerlerinide bilmem.avast pro var zaten...Ben mcafee kurmak istiyorum çünkü virüslü dosyaları onarabiliyo,aynı şey avasttada var ama kazma avast bi boku onaramıyo.McAfee virusscan enterprise 8.0 ve 8.5i indirdim ama 2side kurulmuyo,hani bi bilgi toplamamı loadingmi ne oluyor,ondan sonra daha ilk ekranda next butonu çalışmıyor,tıklıyom tıklıyom ilerlemiyo,ikisindede aynı sorun.Sizce çözüm nedir?Bi ara iede problem varken başka mcafee programlarının kurulumlarıda çalışmıyordu.ie ile ilgili bişiler olabilirmi?Acil yardım gerek; 80mblık dreamwaver dosyasında virüs var,mcafee temizliyo bunu ama kuramıyorum :( kota 4gb full zaten şu anda bi daha indirmiyeyim :(
-
Valla virüslü dosyadan en iyi Panda kUrtarır ama bilmicem onarabilirmi
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------
abi kaspersky kullan :D
-----------------------------Ben ne diyom sen ne diyon :D
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
ne bilim abi uzun yazmisin okumadim :D
-----------------------------Neyse ya dreamwaver indirene kadar panda antivir indirip deniycem :| =)
-
-
Mcafee en tasakli AV 'dir laf yok ,ben yillaridir kullanirim...+ forumsearch.asp den ,Mcafee diye arat Mcafee 8.5full versiyon verildi ...konuyu bulursan linkte sorun var...
xxx/depo/mcafexxx gibi link sen dire xxx/depo linkine girip mcafee 8.5 full i indirip kur tekrar dene...uninstall ettikten sonra VirusScan Mcafee klasorunun icini tamamen sil sonra yen ikurulum yap.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Mcafee en tasakli AV 'dir laf yok ,ben yillaridir kullanirim...+ forumsearch.asp den ,Mcafee diye arat Mcafee 8.5full versiyon verildi ...konuyu bulursan linkte sorun var...
xxx/depo/mcafexxx gibi link sen dire xxx/depo linkine girip mcafee 8.5 full i indirip kur tekrar dene...uninstall ettikten sonra VirusScan Mcafee klasorunun icini tamamen sil sonra yen ikurulum yap.
Ya mcafeeler var bende,tekrar indirdimde netten ama benim pcdeki bi bokluk yüzünden kurulmuyor :| panda indirdim şimdi onu kurmayı deniycem :/
-
pandaymış mcafeeymiş hepsi hikaye..
hepsinin databaseleri ortada..
kaspersky dicem ama istemiyosun o zaman sana bitdefender yükle derim..şuan piyasada kaspersky dan sonra en iyi güvenlik bitdefender dir..
-
sen kurarken nerede takıldıgını gösteren bi resim koysana buraya aklıma küçük bir ihtimal geldide
-
Ya resim koycaktımda şimdi reset atıp yeniden kurmaya çalışmam gerekir :D kuruluma geçince hani ilk sözleşme geliyo,kabul ediyosan nexte bas diyo.Next butonu inaktif oluyo bazılarında,bunda aktif,basabiliyosun nexte ama ileri safhaya geçmiyo.
-
Mcafee dediğiniz antivirus programında sezinleme denilen bir modül var.Virüs özelliği taşıyabilecek herşeyi monitor edip blockluyor.Gereksiz bir ayrıntı. Hatta çok gereksiz.
Eğer bireysel bir bilgisayar kullanıyorsanız,yani domain-server ortamında değilseniz,özel durumlar dışında kendi halinde bir bilgisayar kullanıcıysanız bu tarz abartılara gerek yok.
Registry düzenleyen bir program kurun,düzenli yedek alın birde sırf gönlünüz olsun diye nod32 gibi bir tool kurun sorun olmayacatır. Tabiki her zaman söylerim at sahibine göre kişner.
Yinede piyasadaki en iyi antivirüs programı hangisi derseniz,rus yapımı,rus labratuvarlarında geliştirilen Karspersky derim.
Her gönderilen dosyayı açar,bilmediğiniz yerlere dalar,bilmediğiniz sitelerde fink atar,karanlık gecenin beyaz hackerı olmaya çalışırsanız sizi Kaspersky değil Leonardo Dicaprio bile kurtaramaz.