Böyle Bir Alet Var Mı? - Kablosuzlaştırma
-
Bilgisayara usb kablo ile bağlanan herhangi bir cihazı kablosuz hale getirebilecek bir alet arıyorum böyle bir şey var mı?
-
Şöyle bişey var.
modemden ip alır hale getiriyorsun ve wireless bir cihazın oluyor.
edit:
burda da nasıl yapıldığı falan kafanda birşeyler oluşturur
http://www.airties.com/product-details.asp?pn=Air%204420
ExcellencE tarafından 16/Ağu/13 04:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Zamanında bir modeme yazıcı bağlayıp kablosuz cihaz haline getirmiştim. Modemin özelliği ile çözülebilir en basit yolu bile.
Veya ben zoru seçiyorum dersen kablosuz mouse mantığı ile düşünebilir. Usb giriş aygıtını kablosuz bir vericiye bağlarsın. Daha sonra onu bir alıcı ile eşleştirebilirsin. Alıcıyı pcye taktığında aslında usb aygıtı takmış olacaksın ;)
Benzer bişeyler düşünmüştüm ama inceleme ve araştırma yapamadım. Benim kullanım alanım gizlilik için olacaktı. Laptopun içine bir usb bellek koyacaktım görünmeyecekti. Anahtarlığımdaki zamazingoyu takınca usb belleğe erişim yapacaktım. Tabi sen bunu geliştirebilirsin :)
Ama şunu baştan söylüyorum zor olacak bu dediklerimi yapmak :D Sen en iyisimi ne amaçlarla hangi usb aygıtlarını kablosuz kullanmak hatta paylaşım gibi diğer etkenleride sıralarsan daha mantıklı ve yararlı cevaplar alacaksın.
-
logitech in kablolu ses sistemlerini kablosuz hale getiren aparatı var.
-
Kablosuz usb var. Normal usb ye göre yavaştır ama usb ni kablosuz yapar.
-
ben de lambaları yakmak için kablosuza kumandaya çevirmek istiyorum. gerekirse tesisata müdehale ettirebiliirm. ne lazım?
-
-
myblackworldweb bunu yazdı
ben de lambaları yakmak için kablosuza kumandaya çevirmek istiyorum. gerekirse tesisata müdehale ettirebiliirm. ne lazım?
koçtaşdan almıştım. Kablosuz uzaktan kumanda var. Hatta 60w a kadar güçte dimmer edilebilen lambaları dimmer edebilen (ışık şiddetini azaltıp çoğaltabilen) modelleri bile var. 1 kumandadan herbiri 1000w a kadar 4 ayrı cihazı kontrol edebiliyorsun. Fiyatı hatırlamıyorum ama uygundu.
Alırsan şifrelerini değiştir zira ilk satışta hepsinin şifresi aynı. şifre minik sıralı on-off anahtarları şeklinde. Kumadan pilinin yanında, alıcılarda da kapakla saklanmış, açıp ayarlayacaksın. Başkasıyla karışmasın. Bendeki elro marka 433.92 mhz radyo kumandalı.