folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Böyle Bir Alet Var Mı? - Kablosuzlaştırma

Böyle Bir Alet Var Mı? - Kablosuzlaştırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Bilgisayara usb kablo ile bağlanan herhangi bir cihazı kablosuz hale getirebilecek bir alet arıyorum böyle bir şey var mı?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

Şöyle bişey var. 

modemden ip alır hale getiriyorsun ve wireless bir cihazın oluyor.

edit: 

burda da nasıl yapıldığı falan kafanda birşeyler oluşturur

http://www.airties.com/product-details.asp?pn=Air%204420

ExcellencE tarafından 16/Ağu/13 04:24 tarihinde düzenlenmiştir

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Zamanında bir modeme yazıcı bağlayıp kablosuz cihaz haline getirmiştim. Modemin özelliği ile çözülebilir en basit yolu bile.

Veya ben zoru seçiyorum dersen kablosuz mouse mantığı ile düşünebilir. Usb giriş aygıtını kablosuz bir vericiye bağlarsın. Daha sonra onu bir alıcı ile eşleştirebilirsin. Alıcıyı pcye taktığında aslında usb aygıtı takmış olacaksın ;)

Benzer bişeyler düşünmüştüm ama inceleme ve araştırma yapamadım. Benim kullanım alanım gizlilik için olacaktı. Laptopun içine bir usb bellek koyacaktım görünmeyecekti. Anahtarlığımdaki zamazingoyu takınca usb belleğe erişim yapacaktım. Tabi sen bunu geliştirebilirsin :)

Ama şunu baştan söylüyorum zor olacak bu dediklerimi yapmak :D Sen en iyisimi ne amaçlarla hangi usb aygıtlarını kablosuz kullanmak hatta paylaşım gibi diğer etkenleride sıralarsan daha mantıklı ve yararlı cevaplar alacaksın.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

logitech in kablolu ses sistemlerini kablosuz hale getiren aparatı var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Kablosuz usb var. Normal usb ye göre yavaştır ama usb ni kablosuz yapar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

ben de lambaları yakmak için kablosuza kumandaya çevirmek istiyorum. gerekirse tesisata müdehale ettirebiliirm. ne lazım?

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

ben de lambaları yakmak için kablosuza kumandaya çevirmek istiyorum. gerekirse tesisata müdehale ettirebiliirm. ne lazım?

koçtaşdan almıştım. Kablosuz uzaktan kumanda var. Hatta 60w a kadar güçte dimmer edilebilen lambaları dimmer edebilen (ışık şiddetini azaltıp çoğaltabilen) modelleri bile var. 1 kumandadan herbiri 1000w a kadar 4 ayrı cihazı kontrol edebiliyorsun. Fiyatı hatırlamıyorum ama uygundu.
    Alırsan şifrelerini değiştir zira ilk satışta hepsinin şifresi aynı. şifre minik sıralı on-off anahtarları şeklinde. Kumadan pilinin yanında, alıcılarda da kapakla saklanmış, açıp ayarlayacaksın. Başkasıyla karışmasın. Bendeki elro marka 433.92 mhz radyo kumandalı.
Toplam Hit: 1045 Toplam Mesaj: 8