Böyle Bir İhtimal War Mı?
-
mail ya da msn yolu ile hicbir dosya ya da benzeri bisey almadan mailimin ve msn nin haclenme olasılıgı war mı?
-
listemde olan bır arkım haclenmıs sanırım sımdı bende tehdıt edılıyorumda ben ihtimal vermıyorum ama karsımdakı o kadar kesin konusuyor kı sizlere sormak istedim listemdeki ile bi baglantı kurup benıde sallar mı :)
-
söyle ona kumsalda kumla oynasın :) yok öle bişe .:|
-
ıssıracak köpek havlamaz sen ne dosya al ne mail bişey öyle monitöre bak hiç bişey yapma hackliyemez
-
kardeşlerim saolun cesaretlendirdiniz beni
-
ege bunu yazdı:
-----------------------------
kardeşlerim saolun cesaretlendirdiniz beni
ya şifreni tahmin ettiyse??? -
saçmalamış. yapamaz...
-
Genelde zaten MSN'ler iki şekilde hack ediliyor.
1- Şifremi unuttum'dan gizli soruna bakıyor. Orada hangi takımlısınız, vb. sorulara doğru şekilde yanıt verenlerin cevaplarını deneyerek bulmaya çalışıyorlar. Tabi çoğu kişi gizli sorunun ne işe yaradığını ya anlamıyor ya da normal bir soruymuş gibi algılayıp normal cevap veriyor. Böylece sen atıyorum soruyu Fenerbahçe diye cevapladığın zaman adamın bunu bulması tahmin edeceğin gibi pek zor olmuyor.
2- Yeni gelen mailler arasında konusu ilginç olan bir mail görüyorsun ve hemen olaya dalıyorsun. Maili açtığın zaman EK olarak gönderilen bir dosya oluyor. Tabi maili gönderen şahıs bunu açmanı istiyor. Sen bunu açarken bir bakıyorsun karşında hotmail'in giriş sayfası. Sende düştün ya da bir sorun olduğunu sanarak mailini ve şifreni tekrar giriyorsun. Tabi giriş yaptığında da bi bokun olmadığını farkediyorsun -) Sen o eklentiyi ne kadar açmaya çalışırsan çalış aynı ekran görüntüsüyle karşı karşıya kalıyorsun. Çünkü bu, o adamın senin şifreni almak için gönderdiği sahte bir hotmail sayfası. Sen giriş yaptığın anda da mailin ve şifren adamın mailine gidiyor.
Yani işin özü bir: gizli soru olayına dikkat edeceksin, iki: ek'teki dosyayı açmaya çalıştığında eğer hotmailin giriş sayfasıyla karşılaşıyorsan direk o maili sileceksin, üç: şifreni çok basit ve tahmin edilebilir bir şifre yapmayacaksın (Ör: doğum tarihi, takım adı, vb)
Bunlara dikkat edersen o adam götünü versede senin şifreni hiç birşekilde alamaz merak etme.
-
evet mümkün.kullanıcı adı ve şifreni bilir...Üye oldugunuz sitelerin db sinde tutulan kullanıcı bilgilerine ulaşan bir kişi o siteye üye olmuş yüzlerce kişinin msn ve diğer mail adreslerini kullanabilr.üye kaydolurken mail adresi şifresi ile o siteye giriş şifresini aynını kullanırsa bu rahatlıkla mümkün olablir.olmaz bu mümkün deyil diyen olursa kanıt gösteririm.
bu yüzeden üye oldugumuz sitelere,mail adresimizin şifresi ile hatta heryere aynışifreyle üye olmuyoruz.
-
ege bunu yazdı:
mail ya da msn yolu ile hicbir dosya ya da benzeri bisey almadan mailimin ve msn nin haclenme olasılıgı war mı?
-----------------------------Biri Mailimi Çalsa? İki Satır Dilekce veririm. Savcılığa Baş Vururum Ve Mailimi Alırım... Sanırm bir kaç ay , içersin'de cvb alır, mail çalan kişi; gereken Cezayı Alır...
Sabıka kaydın yoksa dene:)) Yada Aranmıyorsan...
Lamerler; Ancak Ürerler...