Böyle Bir İnternet Ağı Oluşabilirmi
-
mesela bu ağ karşıda kişinin bilgisayarından sanal ağa oluşturarak bedava internete bağlanan bir sistem oluşturulabilirmi
-
o wireless modem kullanıyorsa sende de notebook varsa kaçak bağlanabilirsin ama şifreyi bilmen veya kırman lazım internette şifre kırıcılar var araştırabilirsin
karşıdaki adamın pc ye bağlanmak istiyorsan biraz zor remote admin programını deneyebilirsin ama o program karşıdaki adamda da olmalıdır
eğer sen karşıdaki pc nin ağına bağlanmak istiyorsan arada bir ethernet kablosu ile bağlantı olmalı ev veya küçük işyeri ağı onunla oluşturulmalı lan ya da yüksek hızda internet ağda paylaşıma açılmalı anca böyle zaten başka yolu da yok :D
-
bu yöntemle beleş girebilirmisin yani ben şimdi leptop alsam bana açarmısın ağ :)
-
adam da wireless bağlantı varsa şifreyi biliyorsan veya kırabiliyorsan adam da fark etmezse her türlü girersin
şifre koysa bile bunu kıran programlar var sen işi o aşamaya getir ben o programlardan gönderirim sana eğer istersen tabi
Edit: artık şehirden şehire bağlantı istiyorsa telekomla anlaşıp şehirlerarası fiberoptik kablo çektirmesi lazım evine :D
100 mt den sonra ethernet in çekmediğini söylemek isterim :D ama arkadaşın dediği başka yan komşudan wirelees sömürmek istiyo :D
-
Hocam sen diosunki, mesela sen bi şehirdesin ben başka bi şehirdeyim ben sana bağlantı verecem sen ücretsiz bağlanacaksın...
Hafif bi karadenizlilik var sanırım :)
Senin benim makinama bağlanman için, internetnini olması lazım :))) yada 2 şehir arası kablo cekeceksin artık :)
-
dayı bende elektrik direğine kablo atsam bağlanabilirmiyim
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
dayı bende elektrik direğine kablo atsam bağlanabilirmiyim
-----------------------------Elektriğe bağlanabilirsin :)
Elektirk kablosundan internet hizmeti verildiğinde internete bağlanabilirsin :)
-
İlgili bölüme taşınmıştır. :)