Böyle Bir Özellik Eklenebilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Telefonlar da direkt kapatma düğmesi ( ya da seceneği var) Bunun haricinde Yeniden Başlat diye bir secenek eklenebiliyor mu acaba ? Aklima takiliyor bayadir.. Bilgisayar Gibi Yeniden Baslatsak..Ya da Oturum Filan Kapatsak..Ne Guzel Olur ..Varmi Böyle Bir Olay ?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek

nokia nın eski serilerinde (yenilerinde var mı bilmiyom) #3370# yapınca oluyordu

telefonun bir özelliğini değiştiriyor ve uygulamak için otomatik olarak tekrar açıyor

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

evet..onu hatirliyorum..hatirliyorum derken.. benim 3310 a yaptim..onda da gecerli #3370# ama ozellik olarak olabilir mi acaba..

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    eğer #3370# oluyorsa cihaze reset attırılıyorsa...ayrı bir tuş yapmak abes kaçar telefona ama mesela PİC programladan çakıyorsan yapabilirsin...de a.q telefona reset attırıp ne yapacaz..kitlendimi telefon çek bataryayı a.q :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    symbian telefonlarda war bu özellik otur seleq i decompile et adamlar napmış bak yada tegext bilir javacı :d ama prog yazarsın zor diildir herhal

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    computer..ayri bir tuştan ziyade.. menuye ayri bir özellik...kapat in altina yeniden baslat gibi ... sanirim ek bir program ile olabilir..arastirmaya devam..ilginiz icin tskler..

...
Toplam Hit: 1575 Toplam Mesaj: 6