Böyle Bir Özellik Eklenebilir Mi ?
-
Telefonlar da direkt kapatma düğmesi ( ya da seceneği var) Bunun haricinde Yeniden Başlat diye bir secenek eklenebiliyor mu acaba ? Aklima takiliyor bayadir.. Bilgisayar Gibi Yeniden Baslatsak..Ya da Oturum Filan Kapatsak..Ne Guzel Olur ..Varmi Böyle Bir Olay ?
-
nokia nın eski serilerinde (yenilerinde var mı bilmiyom) #3370# yapınca oluyordu
telefonun bir özelliğini değiştiriyor ve uygulamak için otomatik olarak tekrar açıyor
-
evet..onu hatirliyorum..hatirliyorum derken.. benim 3310 a yaptim..onda da gecerli #3370# ama ozellik olarak olabilir mi acaba..
-
eğer #3370# oluyorsa cihaze reset attırılıyorsa...ayrı bir tuş yapmak abes kaçar telefona ama mesela PİC programladan çakıyorsan yapabilirsin...de a.q telefona reset attırıp ne yapacaz..kitlendimi telefon çek bataryayı a.q :))
-
symbian telefonlarda war bu özellik otur seleq i decompile et adamlar napmış bak yada tegext bilir javacı :d ama prog yazarsın zor diildir herhal
-
computer..ayri bir tuştan ziyade.. menuye ayri bir özellik...kapat in altina yeniden baslat gibi ... sanirim ek bir program ile olabilir..arastirmaya devam..ilginiz icin tskler..
Toplam Hit: 1575 Toplam Mesaj: 6