Böyle Bir Script Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir şirket düşünün 4-5 farklı şubesi var ve bunların hepsinin bazı sorular vs için iletişim halinde olmalılar. şimdi şöyle bir şey; 

mesela ben y şubesindeyim ve x şubesi için bir tahsilat yaptım ve orada ki arkadaşa bu tahsilatı iletmem gerekiyor. sisteme giriyorum, şubeyi seçiyorum daha sonra kişiyi seçip o arakdaşa bir görev açıyorum. 123 firmasından 5000 tl tahsilat yapıldı carisinden düşülsün gibi. bu görev arkadaşın bilgisayarına düşüyor ve görev sırasına ekliyor (farklı şubelerden de farklı görevler veya istekler gönderilebilir o yüzden tarih saat gibi filtreler ile işlem sırasına koysun veya koymasa da olur amk) karşı taraftaki arkadaş görevi yapınca yapıldı olarak işaretliyor ve görevleri arasından düşüyor. böyle bir şey varmı bildiğiniz. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Theholiqan
    Theholiqan's avatar
    Erkek

Yoksa da yaparız hocam. Uygun bir ücrette anlaşabiliriz. İstediğin dinamikliği sağlayabilirim.

Bize çağ dışı diyorlar Doğrudur; Çağlar açtık, çağlar kapattık Çağlar bizden geri!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Amaç sadece bu şekilde muhasebe işlemleri mi ? Eğer öyleyse bir sunucu kurarsınız netsis lisansı alırsınız uzak masaüstü ile bağlanıp tek veritabanından halledersiniz 

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Amaç sadece bu şekilde muhasebe işlemleri mi ? Eğer öyleyse bir sunucu kurarsınız netsis lisansı alırsınız uzak masaüstü ile bağlanıp tek veritabanından halledersiniz 

hocam sadece muhasebe değil, mesela; x şubede ki arkadaşa diyeceğim ki; yarın iş güvenliği uzmanını ara şu bilgilere ulaş. gibi her türlü konuda yazışma yapılacak bir sistem istiyoruz. bu arada kendi sunucumuz var

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

binevi crm tarzı bişey istiyorsun anladığım kadarıyla internette open source crm ler var google a bulursun bişiler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

pm attım hocam trello yu dene bır 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

redmine

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Bitrix24.com isini gorur ama turkce destegi yok sanirim

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

workflow manager tarzınd bir şey istiyorsun sanırım? Bütcen ne kadar? yardımcı olabilirim.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

bi mürid vardı sosyal ağ yazmıştı bu tarz bişey için şirket içi personellerin haberleştiği duman mıydı neydi adı. Kullanıcı başı 3-4 $ bişeydi.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
Toplam Hit: 1144 Toplam Mesaj: 10
yönetim sistemleri iş yönetimi