Böyle Bir Script Varmı?
-
arkadaşlar bir şirket düşünün 4-5 farklı şubesi var ve bunların hepsinin bazı sorular vs için iletişim halinde olmalılar. şimdi şöyle bir şey;
mesela ben y şubesindeyim ve x şubesi için bir tahsilat yaptım ve orada ki arkadaşa bu tahsilatı iletmem gerekiyor. sisteme giriyorum, şubeyi seçiyorum daha sonra kişiyi seçip o arakdaşa bir görev açıyorum. 123 firmasından 5000 tl tahsilat yapıldı carisinden düşülsün gibi. bu görev arkadaşın bilgisayarına düşüyor ve görev sırasına ekliyor (farklı şubelerden de farklı görevler veya istekler gönderilebilir o yüzden tarih saat gibi filtreler ile işlem sırasına koysun veya koymasa da olur amk) karşı taraftaki arkadaş görevi yapınca yapıldı olarak işaretliyor ve görevleri arasından düşüyor. böyle bir şey varmı bildiğiniz.
-
Yoksa da yaparız hocam. Uygun bir ücrette anlaşabiliriz. İstediğin dinamikliği sağlayabilirim.
-
Amaç sadece bu şekilde muhasebe işlemleri mi ? Eğer öyleyse bir sunucu kurarsınız netsis lisansı alırsınız uzak masaüstü ile bağlanıp tek veritabanından halledersiniz
-
sezginari bunu yazdı
Amaç sadece bu şekilde muhasebe işlemleri mi ? Eğer öyleyse bir sunucu kurarsınız netsis lisansı alırsınız uzak masaüstü ile bağlanıp tek veritabanından halledersiniz
hocam sadece muhasebe değil, mesela; x şubede ki arkadaşa diyeceğim ki; yarın iş güvenliği uzmanını ara şu bilgilere ulaş. gibi her türlü konuda yazışma yapılacak bir sistem istiyoruz. bu arada kendi sunucumuz var
-
binevi crm tarzı bişey istiyorsun anladığım kadarıyla internette open source crm ler var google a bulursun bişiler.
-
pm attım hocam trello yu dene bır
-
redmine
-
Bitrix24.com isini gorur ama turkce destegi yok sanirim
-
workflow manager tarzınd bir şey istiyorsun sanırım? Bütcen ne kadar? yardımcı olabilirim.
-
bi mürid vardı sosyal ağ yazmıştı bu tarz bişey için şirket içi personellerin haberleştiği duman mıydı neydi adı. Kullanıcı başı 3-4 $ bişeydi.