Böyle Bir Şeyi Nasıl Yapabilirim
-
arkadaşlar öncelikle merhaba.
http://kcphotoweb.blogspot.com/
burda bloggerın sitelerinde diğer blogger sitesi diye birşey var
benim istediğim şu kendim burakgokberk.com diye bir domain alacam sonra bir domaine bütün sitelerimi(free olanları filan koyucam her seferinde her hangi biri gözükecek bunu becerebilirmiyim. üsttede menü bar olacak bir önceki site bir sonraki site diye
-
Yaparsinda iframe ile hostu nerden alicaksin tek domainle olmaz ustelik ugrasirsin biraz
-
eger siteleri farklı klasörlere atıp kurarsan teker teker bi önceki site yazısına link verip sitenin klasörüyle birlikte adresini yazarsın örnegin www.deneme.com/ilksite sonraki siteyede aynı sekilde bi link verirsin www.deneme.com/sonrakisite bu sekilde yapabilirsin ama her site için bi klasör açman gerekicek öbür türlü uğraştırır
-
hepsini veritabanına sitelerim tablosuna kaydet sonra nerede olmasını istersen sitelerim tablosundan randım veri çek ama bu siteni yazma
edit: barıda css ile yaparsın dynamicdrivede falan çok var onun gibi örnekler
bu dediklerin basit şeyler
-
Scolfield bunu yazdı:
-----------------------------
eger siteleri farklı klasörlere atıp kurarsan teker teker bi önceki site yazısına link verip sitenin klasörüyle birlikte adresini yazarsın örnegin www.deneme.com/ilksite sonraki siteyede aynı sekilde bi link verirsin www.deneme.com/sonrakisite bu sekilde yapabilirsin ama her site için bi klasör açman gerekicek öbür türlü uğraştırır
-----------------------------En kolay ve ugrastirmayani bu.
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------hepsini veritabanına sitelerim tablosuna kaydet sonra nerede olmasını istersen sitelerim tablosundan randım veri çek ama bu siteni yazma
edit: barıda css ile yaparsın dynamicdrivede falan çok var onun gibi örnekler
bu dediklerin basit şeyler
-----------------------------en kral bu olur iframe kodunu ve içeriğini yazarsın veritabanında 1 tabloya herseferinde kafaya göre 1 tane ceker.
Sonraki sayfa felanda bi refresh kodu yazarsın javayla nasılsa random cekcek farklı bişey getirir...
editcan : verdiğin blogspot sitesindeki ilk resim ne öle la :D çakış sezdim