Böyle Bir Şeyi Nasıl Yapabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

arkadaşlar öncelikle merhaba.

http://kcphotoweb.blogspot.com/

burda bloggerın sitelerinde diğer blogger sitesi diye birşey var

benim istediğim şu kendim burakgokberk.com diye bir domain alacam sonra bir domaine bütün sitelerimi(free olanları filan koyucam her seferinde her hangi biri gözükecek bunu becerebilirmiyim. üsttede menü bar olacak bir önceki site bir sonraki site diye

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Yaparsinda iframe ile hostu nerden alicaksin tek domainle olmaz ustelik ugrasirsin biraz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    eger siteleri farklı klasörlere atıp kurarsan teker teker bi önceki site yazısına link verip sitenin klasörüyle birlikte adresini yazarsın örnegin www.deneme.com/ilksite  sonraki siteyede aynı sekilde bi link verirsin www.deneme.com/sonrakisite bu sekilde yapabilirsin ama her site için bi klasör açman gerekicek öbür türlü uğraştırır

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

hepsini veritabanına sitelerim tablosuna kaydet sonra nerede olmasını istersen sitelerim tablosundan randım veri çek ama bu siteni yazma

edit: barıda css ile yaparsın dynamicdrivede falan çok var onun gibi örnekler

bu dediklerin basit şeyler

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Scolfield bunu yazdı:
    -----------------------------
    eger siteleri farklı klasörlere atıp kurarsan teker teker bi önceki site yazısına link verip sitenin klasörüyle birlikte adresini yazarsın örnegin www.deneme.com/ilksite  sonraki siteyede aynı sekilde bi link verirsin www.deneme.com/sonrakisite bu sekilde yapabilirsin ama her site için bi klasör açman gerekicek öbür türlü uğraştırır

En kolay ve ugrastirmayani bu.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

T01G4 bunu yazdı:

hepsini veritabanına sitelerim tablosuna kaydet sonra nerede olmasını istersen sitelerim tablosundan randım veri çek ama bu siteni yazma

edit: barıda css ile yaparsın dynamicdrivede falan çok var onun gibi örnekler

bu dediklerin basit şeyler

en kral bu olur  iframe kodunu ve içeriğini yazarsın veritabanında 1 tabloya   herseferinde kafaya göre 1 tane ceker.

Sonraki sayfa felanda  bi refresh kodu yazarsın javayla nasılsa random cekcek farklı bişey getirir...

editcan : verdiğin blogspot sitesindeki ilk resim ne öle la :D   çakış sezdim

(:
Toplam Hit: 1152 Toplam Mesaj: 6