Böyle Bir Site Nasıl Yapılır?
-
arkadaşlar merhaba,
bir bölge için insanların harita üzerinden (google maps olabilir) istediği bölgeyi pinlyerek burada anılarını yazabileceği oraya ve anılarına ait fotoğrafları ekleyebileceği bir site olsun istiyoruz. Ancak bu aynı wikipedia gibi olacak. Aynı nokta için birden fazla bilgi eklenebilir ve bu geliştirilebilir olmalı. Tabi üyelik sistemi ile. Bir diğeri ise aynı wikipedia da olduğu gibi istenmeyen içeriği temizlememiz gereken bir yönetim paneli. Bunu nasıl yapabiliriz en kolay yoldan? Mali olarak külfetli olsun istemiyoruz çünkü sadece bir demo olarak kullanılacak.
Fikirlerinizi beklerim teşekkürler :)
-
bkz. foursquare
-
FOXXLY bunu yazdı
bkz. foursquare
Tam istediklerinin tarifi yukarıdaki hocam :D
-
ama bunu kendimiz şey etmek istiyoruz. foursquare global :)
-
up
-
hocam bi demo için bu kadar zahmete girilmez bence. bi tasarımcıya söyle ps ile çizdin kafandakini. bunu yazılıma dökeyim desen, külfetli olur her türlü.
-
demo dediğim bunu sadece bir bölge kullanacak. bu bölgede önceden yaşam vardı ancak şu anda yok. kısaca bizim için önem arz eden bir şey. acaba diyorum bu wordpress emlak temaları var fullscreen haritalı falan imleme yapılabilen onlardan mı olsa çevirilebilir mi :)
-
bkz. www.ilkdefagidiyorum.com
-
Proje baya külfetli olduğundan sen nekadar demo istiyorum da desen baya bi girecek hocam. İlla lazım diyosan (ki ben piyasayı bile bilmiyorum kesinlikle daha yüksektir) 1000+ lira kafadan çıkar.
Ha daha ucuz yapan olursa saygı duyarım :)
-
sezginari bunu yazdı
bkz. www.ilkdefagidiyorum.com
hocam anı harita diyorum bu değil tam olarak istediğim bu bildiğin şehi rehberi :)