Böyle Birşey Olabilirmi ? [Liseler Sınav Sistemi]
-
Merhaba arkadaşlar bilmiyorum bu durumdan müzdarip arkadaşlar var konuya girim yazılılar ortak yapılıyor ve her matematikçi soru ekliyor bu yazılıya ve bu hocaların içinde Sosyale girenlerinde var Fen bölümlerine girenler ve TM bölümüne girenler var örnek ben TM bölümündeyim ve bu sorularda Fen sınıfı düzeyinde soruda sorulucak yani bu ne kadar adildir ? bir TM öğrencisinin gördüğü Matematik ile bir Fen sınıfındaki öğrenci aynımıdır ? Fen sınıfları böylece bedavadan tavan yapıcak ve olan TM ve Sosyal öğrencilerine olucak böyle birşey olabilirmi ? 10-20 puan diye geçilmeyek bir konu insanlar 2:49 la sınıfta bırakılırken yani sizdede böle bir sınav şekli varmı ve ne kadar doğru tartışalım ?
-
Bizim zamanımızda yoktu öyle bişi sızı bılemem :=))
-
Hadi TM öğrencisinide geçtim sosyal öğrencisi ne yapıcak zaten günde kaç saat matematik görüyolarki ? bir TM veya bir Fen sınıfının sorularını yapabilirmi onuda geçtim atıyorum 10TM-S sınıfındaki hocanın anlattığı şeyi ben ne bileyim ? belki bize daha hafif yaptırılıyo :) yani neden sınıfın matematik hocası hazırlamıyoda abüzer efendi hazırlıyor :)
-
fen le tm matematiği aynıdır hatta bizim ortak sınavlarda bizden(tm) bi kaç kişi sayısalların puanıyla aynı oluyo ama sosyallerde haklısın
-
burası türkıye oluyor böyle egıtım sıstemı alt yapısı bosuk şehır gıbı bı yagmur yagınca ortalık kanazılasyondan cıkan boklarla dolusuyo bızde o bokların ıcnde debelenıp duruyoruz yapcak bısy yok :/
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------ben fen okudum bizdede böyleydi
hocalara sorduk adil olmamı diye
cevap aynen şuydu: evet adil olmuyo ama yapacak bişey yok sistem bu müfredat bu kural bu emir bu!
bende sustum sonra :S
-----------------------------eğitimi resmen deney tahtasına cevirdiler artık hangisi tutarsa
-
adam gibi müfredat yazacak birileri gelemeyecek başa geliba
Toplam Hit: 835 Toplam Mesaj: 7