folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Böyle Birşey Olabilirmi ? [Liseler Sınav Sistemi]

Böyle Birşey Olabilirmi ? [Liseler Sınav Sistemi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar bilmiyorum bu durumdan müzdarip arkadaşlar var konuya girim yazılılar ortak yapılıyor ve her matematikçi soru ekliyor bu yazılıya ve bu hocaların içinde Sosyale girenlerinde var Fen bölümlerine girenler ve TM bölümüne girenler var örnek ben TM bölümündeyim ve bu sorularda Fen sınıfı düzeyinde soruda sorulucak yani bu ne kadar adildir ? bir TM öğrencisinin gördüğü Matematik ile bir Fen sınıfındaki öğrenci aynımıdır ? Fen sınıfları böylece bedavadan tavan yapıcak ve olan TM ve Sosyal öğrencilerine olucak böyle birşey olabilirmi ? 10-20 puan diye geçilmeyek bir konu insanlar 2:49 la sınıfta bırakılırken yani sizdede böle bir sınav şekli varmı ve ne kadar doğru tartışalım ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeLLYhK
    SeLLYhK's avatar
    Erkek
    Bizim  zamanımızda  yoktu   öyle  bişi  sızı  bılemem  :=))

İmzam YOk PArmak Bassam :=))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Hadi TM öğrencisinide geçtim sosyal öğrencisi ne yapıcak zaten günde kaç saat matematik görüyolarki ? bir TM veya bir Fen sınıfının sorularını yapabilirmi onuda geçtim atıyorum 10TM-S sınıfındaki hocanın anlattığı şeyi ben ne bileyim ? belki bize daha hafif yaptırılıyo :) yani neden sınıfın matematik hocası hazırlamıyoda abüzer efendi hazırlıyor :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    fen le tm matematiği aynıdır hatta bizim ortak sınavlarda bizden(tm) bi kaç kişi sayısalların puanıyla aynı oluyo ama sosyallerde haklısın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    burası türkıye oluyor böyle egıtım sıstemı alt yapısı bosuk şehır gıbı bı yagmur yagınca ortalık kanazılasyondan cıkan boklarla dolusuyo bızde o bokların ıcnde debelenıp duruyoruz yapcak bısy yok :/

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:
    -----------------------------

ben fen okudum bizdede böyleydi

hocalara sorduk adil olmamı  diye

cevap aynen şuydu: evet adil olmuyo ama yapacak bişey yok sistem bu müfredat bu kural bu emir bu!

bende sustum sonra :S 

-----------------------------

eğitimi resmen deney tahtasına cevirdiler artık hangisi tutarsa

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    adam gibi müfredat yazacak birileri gelemeyecek başa geliba
Toplam Hit: 835 Toplam Mesaj: 7