folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Böyle Hacker Liğin Ta Aq

Böyle Hacker Liğin Ta Aq

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

Hackerlar şimdi de sara hastalarına saldırmaya başladı. İnternette bir Sara yardım forumunu ziyaret eden 33 yaşındaki Sara hastası, Hackerlar tarafından üretilen bir eki tıklar ve monitörde göz kamaştırıcı animasyon oynamaya başlar. 33 yaşındaki Sara hastası son bir yılda geçirdiği en ağır Sara-Nöbetini geçirir. Dünya çapında yaklaşık olarak 50 milyon kişi Sara hastalığı sebebiyle acı çekmekte. Yakalanan üç kişiden biri parlak ışık ve cafcaflı renklere karşı reaksiyon gösteriyor. Forum sahibi “Epilepsi-Vakfı“ başka kullanıcıların başına aynı olay gelmesin diye sitenin internet yayınını kaldırdı. Bu olay muhtemelen bilgisayarla insanlara yapılan ilk fiziksel saldırı olmuştur. “Wired“ magazin tarafından bildirilmiştir.

Çeviri: ozgur_ozbek

Kaynak:http://de.news.yahoo.com/gp/20080331/ttc-hacker-attackieren-epilepsie-patient-a8a9a5f.html

tamamen alıntıdır 

bennim yorumum insanlık öldü mü be böyle de iş mi olur hackercilik oynayacağım diye yapılan bu şey insanlığa sığmaz 

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    geçen gün verildi...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Haber üzücü, pes diyorum... Bu arada sen kuralları odun mu hoca? Konu başlığı olmamış.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Haber üzücü, pes diyorum... Bu arada sen kuralları odun mu hoca? Konu başlığı olmamış.

okudum kuralları da yanlış hatırlamıyorsam adabını kaçırmadığınız sürece küfür serbest diyordu konu başlığı ile ilgili ek birşey var mıydı ha,tırlayamadım link verir misin

ayrıca yayımlandıysa kusura bakmayın forumda baktım ama hangi başlıkta konulşduğunu bilmediğim için göremedim herhalde

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    meccays bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

okudum kuralları da yanlış hatırlamıyorsam adabını kaçırmadığınız sürece küfür serbest diyordu konu başlığı ile ilgili ek birşey var mıydı ha,tırlayamadım link verir misin

ayrıca yayımlandıysa kusura bakmayın forumda baktım ama hangi başlıkta konulşduğunu bilmediğim için göremedim herhalde

Konu başlığında basmışsın küfürü, Bence o küfürü hakediyorlar. Fakat içerikte yazsaydın BELKİ birşey olmazdı. Fakat konu başlığında basmışsın, Onu demek istedim. Yönetim ses çıkarmıyorsa(tabi gördüyseler) benim laf söylemeye hakkım yok kolay gele

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:
    meccays bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

Konu başlığında basmışsın küfürü, Bence o küfürü hakediyorlar. Fakat içerikte yazsaydın BELKİ birşey olmazdı. Fakat konu başlığında basmışsın, Onu demek istedim. Yönetim ses çıkarmıyorsa(tabi gördüyseler) benim laf söylemeye hakkım yok kolay gele
    ----------------------------

hımm uyarın için tsk daha dikkatli oluruz artık olabilir mantıklı aslında düşünememiştim bir de bir gören olmuştur herhalde rene gelince atar yine bi 24 saatlik ban :D

Toplam Hit: 764 Toplam Mesaj: 6