folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Böyle Torpil Sadece Türkiye"De Olur

Böyle Torpil Sadece Türkiye"De Olur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2007 KPSS'de 57.172 puan alan Beytullah Yağız, MEB taban puanı 90 olan matematik öğretmenliğine atandı.

2007’de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) 57.172 puan alan Beytullah Yağız, Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) taban puanı "90" olarak belirlediği Aralık 2007 döneminde, "Sözleşmeli Matematik öğretmeni" olarak Van’a atandı.

"Atamaları sıfır hata ile yapıyoruz" sözleriyle sistemi savunan MEB yetkilileri, atamanın nasıl yapıldığına açıklama getiremediler.

BEYTULLAH Yağız, devlet memuru olabilmek için 2007’de yapılan KPSS sınavına girdi. Yağız, KPSSP10 puan türünden 57.172 puan aldı. MEB, 2007 yılında matematik öğretmeni atamalarında taban puanı 90 olarak belirledi. Yağız, Aralık 2007’de KPSS10 puanı "57.172" olmasına rağmen Van’ın Saray İlçesi Ahmet Nacar Lisesi’ne sözleşmeli matematik öğretmeni olarak atandı. Yağız, 2 Ocak 2008’de görevine başladı. Ancak Bakanlığın resmi İnternet sitesinde, Yağız’ın TC kimlik numarasıyla sorgulama yapıldığında öğretmen olarak atandığına dair bilgi bulunamadı. Haziran 2008’deki KPSS’ye de giren Yağız, bu sınavda da ancak 58.608 puan alabildi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "İhbar üzerine elde ettiğimiz bilgilerle MEB’e, bu skandal atamanın nasıl yapıldığını 3 Aralık’ta resmen yazıyla sorduk. Bakanlık’tan gelecek yanıta göre de gerekli hukuki işlemleri başlatacağız" dedi. Elektronik ortamda yapılmasına rağmen adaletsiz atamaların önlenemediğinden yakınan Koncuk, "Demek ki, puanlarda bile oynayabiliyorlar. Zavallı bilgisayara ne yüklersen ona göre sonuç alırsın. 57 alan adamın puanını 90 olarak gösterirsen sistem otomatik olarak onu atar. İki yüz binden fazla öğretmen adayı sıra bekliyor. Ama kirli ilişkilerle atama yapılıyor. Haksız atamanın Bakan Çelik’in memleketi Van’a yapılması da dikkat çekici. Çelik ya bunun hesabını vermeli ya da istifa etmeli" dedi.

Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hepsi palavra hacı 0 hatamış :) bakın çoktan atanacak yerlere kişileri atadılar bu gecikme ondan kaynaklanıyor

sonuç olarak bilgisayar sistemi tercihlerin son günü bittikden sonra ertesi gün niye açıklanmıyo 10-15 gün belkiyorsunuz? hiç düşünrdünüzmü? sonruç olarak ben 60 aldımsay birisi 6,5 aldıysa aynı yeri tercih ettiyse o atanacak bilgisayar otomatik bunu yapıyor ee ozaman niye 15 gün bekletiyorlar?

cevabını siz verin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    maşallah daa neler vardır gerçi bu bişi deil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

55 yaşında bi adam kpss 2008'den sözde 92 almış :)

amk ben bu kafayla alamıyorum 55 yaşındaki adam nasıl aldı diye düşünürken :O

atama ve puan hesaplayan sistemin insan yapımı olduğu aklıma gelince her türlü ipnelik yapılabilir diye dank etmişti kafam :D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

ne sıkıcı bi haber metni ya  30 kere aynı şeyleri tekrarlamış :D

Bura Tr her bok olur 

Konumu silenlere inat kürdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    torpil değyince bende patlayıcı madde bekledim xD bakıorum ne dio bu die :D

http://yigitdemirag.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Yarın bende bitireceğim üniversiteyi demek.

90 alacam atanmıyacam bu veled-i zina atanacak :| Neyse benim yüksek lisans yapmaya niyetim var. Ne halleri varsa görsünler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Birde utanmadan dinden imandan bahsederler.

Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Sadece şimdiki yönetim için değil hepsi için söylüyorum:

Bu torpil olayı bilgasayarda daha rahat yapılır yeter ki yetkili yerler böyle bir şey yapmak istesin:

Criss Angel,David Copperfield  torbadan çeksin razıyım, bilgisayar atamasin kardesim!!! :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 1235 Toplam Mesaj: 9