Boyu Uzun Göstermek İçin Ayakkabı Altı Tabanlığı Bilen Var Mı ?
-
istedgm sey benm boyumu ciddi ciddi uzatan bir ürün degildir. Aynı boyda oldugum sevgilim topuklu ayakkabı giyince ona yakın olma maksadıyla özellikle belirtiyorum "icine" degil "altına" takabilecegim bi tabanlık vs bilen var mı ? istedigim kesnlikle su uyduruk ayakkabı icine takılan seffaf tabanlık degildr. Kramponlarım altı gibi boyumu uzatacak bi sey bulsam 2 3 cm dahi etki etse ve ayagı rahatsız etmezse tamamdır, fıkırlerınızı beklıyorum. Not= benm külüstür telefondan baglanıp yazıyorum. Yazılar buradan normal gözukuyo da web tarayıcısında bi terslik olursa kusruma bakmayın.
-
Prada dan ayakkabi al. Tabanlari yuksek Modelleri vardi.
-
Ortez protez cilere git..
Ayakkabı içine çok güzel yükseklik yaptırabilirsin..
Silikon değil, başka bir kauçuk ürün kullanıyorlar.. ömür boyu kullanabilirsin..
-
sakozi giyiyordu hatta haberlere çıktı Istanbulda bir avm de herif sadece onlardan satıyormuş felan bi arat tarat
-
şimdi hacılar mesele ayakkabının içine içlik bulsam eninde sonunda rahatsız ediyor onlar. ayakkabının iç hacmi darsa hele ayakların direk pert. sarkozy meselesine de bakayım bi :)
edit: onlar sarkozy meseleside topuklu kundura ayakkabı yapmış herifler o imiş. ben spor ayakkabılar için bir çözüm arıyorum
drexler tarafından 07/Eyl/12 10:51 tarihinde düzenlenmiştir -
up
-
muhtemelen biliyorsundur ama yazayım yinede enine değil, boyuna çizgili elbiseleri tercih edersen fiziksel olmasada görsel bir ilizyonla uzun görünürsün.
-
dostum spor ayakkabı için alttan bir destek olacağını sanmıyorum . aşırı belli olur ki bunu kimse istemez
spor olmayan ayakkabılar için tabana bi parça çivilenebilir belki.
yapman gereken zaten tabanı orjinalinde yüksek bir spor ayakkabı satın almak . boy sorunu olanlar için satılıyor o çeşit ayakkabılar
-
ayrıca çok sexy lan keşke benim de benden uzun bi kız arkadaşım olsa :)