Bozuk Tv Tamiri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

Bu televizyon 1-2 senedir hiç kullanılmadı. Kenarda durdu hep. Yeni bir eve taşınınca kurup kullanayım dedim. Ekranda böyle çizgiler olmuş. Herhangi bir kırık vs vs yok. İç kırığıda yok. Bu çizgiler tamir olurmu? ve kendim yapabilir miyim? kendim yapabilirsem eğer tamirini anlatan bir video, döküman , vs varmı? 

Caglar.Boss
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

panel bozulmuş. değişim yapılıcak. ancak tavsiye edilmez. birkaç zaman sonra tekrar olacaktır. benim tv de aynısı. bimde 10 binliraya sıfırını almak daha mantıklı çünkü tamir fiyatıda aynı olacaktır.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tam alt çitadan darbe almış. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ekran çöp içindeki kartları 1000 1500k ya total satarsın tv tamircisi abi beşşüz ver aliyim der konu kapanır. bende de vestel vardı lg aldım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

ekran çöp içindeki kartları 1000 1500k ya total satarsın tv tamircisi abi beşşüz ver aliyim der konu kapanır. bende de vestel vardı lg aldım

Vestel ekran kırılması konusunda iyi aslında. Bir tanıdığın ufak çocuğu ekrana oyuncak atıp ekranı kırdı. Vestel'i aradı dediler bunu X liraya sayalım size yenisini gönderelim. Bayağıda güzel fiyat vermişlerdi okey deyip gönderilen ibana parayı gönderince 2 gün sonra Vestel servisi yeni sıfır TV'yi getirip taktı, ekranı kırık hurdayı götürdü.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Kırık olduğundan emin misniz? COF üzeri yollar gitmiş gibi. Ekrandaki pixelleri kontrol eden kartın ekrana giden yollarında sorun var gibi. 

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

Kırık olduğundan emin misniz? COF üzeri yollar gitmiş gibi. Ekrandaki pixelleri kontrol eden kartın ekrana giden yollarında sorun var gibi. 

Tam buradan kırılmış.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı

Tam buradan kırılmış.

Ekranda ki çizgileri yok etsek yeter. Altta ki kalabilir 😂

Caglar.Boss
Toplam Hit: 1040 Toplam Mesaj: 8
bozuk tamir tv tv tv tamiri tvde ki çizgi