Bozuk Tv Tamiri
-

Bu televizyon 1-2 senedir hiç kullanılmadı. Kenarda durdu hep. Yeni bir eve taşınınca kurup kullanayım dedim. Ekranda böyle çizgiler olmuş. Herhangi bir kırık vs vs yok. İç kırığıda yok. Bu çizgiler tamir olurmu? ve kendim yapabilir miyim? kendim yapabilirsem eğer tamirini anlatan bir video, döküman , vs varmı? -
-
Tam alt çitadan darbe almış.
-
ekran çöp içindeki kartları 1000 1500k ya total satarsın tv tamircisi abi beşşüz ver aliyim der konu kapanır. bende de vestel vardı lg aldım
-
yunusdogan bunu yazdı
ekran çöp içindeki kartları 1000 1500k ya total satarsın tv tamircisi abi beşşüz ver aliyim der konu kapanır. bende de vestel vardı lg aldım
Vestel ekran kırılması konusunda iyi aslında. Bir tanıdığın ufak çocuğu ekrana oyuncak atıp ekranı kırdı. Vestel'i aradı dediler bunu X liraya sayalım size yenisini gönderelim. Bayağıda güzel fiyat vermişlerdi okey deyip gönderilen ibana parayı gönderince 2 gün sonra Vestel servisi yeni sıfır TV'yi getirip taktı, ekranı kırık hurdayı götürdü.
-
Kırık olduğundan emin misniz? COF üzeri yollar gitmiş gibi. Ekrandaki pixelleri kontrol eden kartın ekrana giden yollarında sorun var gibi.
-
Liquid bunu yazdı
Kırık olduğundan emin misniz? COF üzeri yollar gitmiş gibi. Ekrandaki pixelleri kontrol eden kartın ekrana giden yollarında sorun var gibi.
Tam buradan kırılmış.

-
mkyb bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Tam buradan kırılmış.

Ekranda ki çizgileri yok etsek yeter. Altta ki kalabilir 😂