folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bozulan Dosyaları Geri Getirmek?

Bozulan Dosyaları Geri Getirmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba. Öncelikle silinen değil, bozulan olarak belirtmek istiyorum. WD external hdd kullanıyorum. Bazen dosylarda çince gibi yabancı karakterler çıkıyordu. Çıkar-tak yapınca düzeliyordu. Bugün mp3 klasörüme girdiğimde yine öyleydi.(Garip karakterler vardı) Çıkar-tak yaptım. Düzelmedi. Bilgisayarı yeniden başlattım; çünkü önceden öyle yapınca da düzeliyordu. Yeniden başlatırken disk üzerinde tarama yaptı ve o tarama esnasında bu bozuk klasörü dosyaya çevireyim mi diye sordu ve kendi kendine de evet diye cevapladı. Aşağıdaki resimlerden devam edelim.

Diğer kısımları sildim. Mp3 klasörü 60 gb idi. Şimdi gördüğünüz gibi. Yanda FOUND.000 klasörü de yeni oluştu.

İçine girince gördüğünüz gibi Kurtarılmış Dosya Parçası diyor. Boyutu 40 gb. Mp3lerin kurtarılan kısmı bunlar. Recovery My Files, TuneUp denedim; ama olmadı. Bu bozulan dosyaları nasıl kurtarabilirim?

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    dosyaların duruyor ama formatı ve isimleri değişmiş kurtarsan bile hepsiyle tek tek uğraşmak zorunda kalabilirsin 

Get Data Back dene birde 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Olmadı maalesef. Zaten silinen dosyaları kurtarıyormuş ama yine de şansımı denedim. Olmadı. Ya bu harddiskteki bad sectorden dolayı acaba kurtarma ihtimali sıfır mı?

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

lan F: isim saygıda kusur ediyor. rica F: olsa yardımcı oluruz.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=file+repair&btnG=Google%27da+Ara&meta=&cts=1253473632317&aq=f&oq=

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

bu silinen dosyaların kurtarılması olayı şöyle bir şey şimdi sen bir dosya silersin bu dosya görünürde silinir fakat sistem onu system volume information adlı klasöre atar ve orda saklar taki sen başka bir dosya yükleyene kadar işte sen yeni bir dosya yükleyince sistem bu sefer bu yeni dosyayı o daha önce sildiğin dosyanın hdd de tuttuğu alana yazar ve bu yazma işleminden sonra kurtarma ihtimalin yoktur ama o dosyayı sildigin gibi yerine baska bir sey yüklemeden kurtarmaya çalışırsan büyük ihtimal başarılı olursun. zaten dikkat edersen bazen dosya kurtarılmasına rağmen bozuk oluyor bunun nedeni onun yerine yüklediğin dosya (örn; senin sildigin dosya 2 mb yerine yükledigin dosya 1 mb. işte o 2 mb lik dosyanın 1 mb si sonradan yüklenen dosya tarafından işgal edildigi icin dosya bozulur. bu defrag olayıda bu anlatıklarım ile alakalıdır defrag çelince sildigin ve hdd de yer kaplıyan tüm gereksiz alanlar silinir ve hdd nin performansı artar... 

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gorseltemas
    gorseltemas's avatar
    Erkek
    recovery files diye program var onu kullan.

DUR!! neyse yürü git....
Toplam Hit: 2875 Toplam Mesaj: 6