BOZULMUŞ OFFİCE DOSYALARI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fantasia
    fantasia's avatar
    Erkek
    Selamünaleyküm mürid kardeşler. benim bir derdim var. önceden kayıtlı olan office dosyalarını açarken data error diyor ve sayfada böyle bir hata veriyor. ancak yeni bir office sayfası açıyor ve kayıt yaptığımda aynı dosyayı açarken o zaman eror vermiyor. anlamadım gitti. ama önceki kayıtlı dosyaların hepsinde hata veriyor. bozuk office dosyalarını mutlaka kurtarmam gerek bi fikri olan var mı? Şimdiden Allah razı olsun...

BLACKLINE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    a.s.
    Office cd sine bak,orda bozuk dosyalarla ilgili birşeyler görmüştüm,öyle hatırlıyorum. Bu bozulma fiziksel bir bozulma ise o zaman easy recovery gibi programlarla düzeltebilirsin.Fiziksel bozulmadan kastım,hdd bad sektor de yer almış daha önce gibi

Kolay gelsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    office recovery diye arattirirsan bi dunya program bulursun.
    bu islemi yapmadan once nasil bir hata verdigini yaz ona gore.
    bazen macro guvenlik seviyen yuksek oldugu icin hata veriyor (bu cok gelirdi basima)
    veya antivirus programin yuzunden olabilir.
    sen hatayi yaz

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fantasia
    fantasia's avatar
    Erkek
    data eror 94.63.94. vss gibi bir hata

BLACKLINE
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    hoca ofisi kaldır yeniden kur o dosyalarına da bişey olmaz.kaybolmaz dosyaların not defterine dönüşür sonra kurunca eski hallarine gelir

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 1607 Toplam Mesaj: 5