Bplaced.Net Hesap Sorunu
-
arakadaşlar bplaced.net 3 defa hesap açtım ancak bu hesap lar en fazla 1 gün dayanıyor bunun nedenini bilen varmı
böyle bir yazı çıkıyor sanırım almanca
Benutzerkonto deaktiviert
Dein Benutzerkonto ist im Moment deaktiviert. Du hast trotzdem noch Zugriff zum Supportsystem um Anfragen bezüglich einer Aktivierung zu stellen.
Dieser Abschnitt ist nur noch so lange zugänglich, wie Dein Konto inaktiv ist - nach dem Verstreichen der gesetzten Frist von 31 Tagen wird das Konto vollständig entfernt.hesabın kapanmayacağı bedava hosting siteleri bilen arakadslar tavsiyelerini yazarsa sevinirim
-
güzel siteydi ya 1 gb alan felan ama kapandı diye biliyorum bende denedim kullanamıyodum bıraktım artık (/:
-
aynen bende yoruldum artık başka hosting arıyorum
-
cia yardımlarına tesekkur ederim
işte free hot www.somee.com
-
cia nın verdiğioldu ama işime yaramadı
rapidhacker550 arkadasın 246,dökümanındaki bplaced.net rapidhack için işe yaramıyor
bplaced.net ile aynı işi yapabilecek bir free host arıyorum ve çok kişininde laced hesabının kapandıgını dusunuyorum
çünkü rapidhacker isimli arkadasın hack uygulamalırını çok arkadas denedi ve yaptı
-
rapid çalmak için dosyalar ekliyosundur. sonra sistem bunu farkedince kapatıyolardır. baska bi ftp hizmeti veren host bul. yada kapandıkça yenisini aç kardeşim ;)
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
rapid çalmak için dosyalar ekliyosundur. sonra sistem bunu farkedince kapatıyolardır. baska bi ftp hizmeti veren host bul. yada kapandıkça yenisini aç kardeşim ;)
-----------------------------ya dsya eklemedende hesap kapanıyo nasıl işse anlamadım