folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Browser Adı Değiştirme, Farklı Gösterme ?

Browser Adı Değiştirme, Farklı Gösterme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

belli başlı browserlar var opera, mozilla vs .. ve birde browser gizleyen siteler var..

ama bunların isimleri sabit ben browseri istediğim adla siteye nasıl gösterebilirim?

veya hazır bir browserin adını nasıl istediğimle değiştiririm ?  veya bu browser ip vs gizleyen sitelerin çalışma mantığı örnek scripti vs var mıdır ?

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    mantıgı nedir bilemiyorum ama opera da bunun ayarı var; mozilla, ie, opera diye tanıt seçenekleri var. özelleştirme den ayarlanıyor.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

Firexin bunun için güzel bi programı var sitesinden aldım :) 

Internet Explorer Kullanıcı Bilgisi Değiştirme Programı: Internet Explorer
    tarayıcı versiyonumuz bildiğiniz üzere asp ve php kodlarıyla çok kolay elde edilebiliyor Mozilla/ vs vs gibi bilgiler.Bu programı tarayıcı bilgilerimizi istediğimiz gibi kolayca değiştirebilmemiz,bilgilerimizi filtrelememiz yada tarayıcı bilgilerimizle birlikte bazı açıkları kullanabilmemiz için yazdım.Açık kısmına gelirsek örneğin bazı sitelerin adminleri bu bilgileri kayıtlarında tutarlar ve öyle bir bilgiyide çeşitli script işaretlerinden arındırarak listeletmek çoğu adminin aklına gelmez.Bu yolla çeşitli xss açıklarından faydalanarak adminin cookiesini çalabilir yada duruma göre çeşitli asp,php kodlarını çalıştırabiliriz.Diğer bir konu bilgilerinizi değiştirsenizde Mozilla 4.0 vs yazmaya devam etmesi.Bunun sebebi kullandığınız tarayıcının bu bilgiyi kendi exesinde tutmasıdır.Fakat ondan sonra gelen tüm alanları değiştirebilirsiniz.

İndir

Yazıldığı Dil: Delphi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Regisrtyde Kayıtlıdır, Ama değiştirdiğin taktirde, tahribatın loglarda cok pis sırıtıon direk silme ihtiyacı hissediom bende :)

Artı gerekenden daha fazla dikkat çekio bence hiç elleşme :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

firefoxda da böyle bir eklenti varmış. sağolun abüler

rene hocam bazı wap sitelerine operasyon yapıcam o yüzden lazımdı sürkeli değiştirip gezmicem zaten o halde giremem ben tahribata çarpılırım :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoja eklentinin adı nedir sülede bizede lazım olur belki
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

eklentinin adı User Agent Switcher firefox için

yalnız biraz sorunlu.. her programı kapatıp açtınığızda, her yeni sayfa açtığınızda oluşturduğunuz browser adını aktif etmeniz gerekiyor 

Toplam Hit: 1733 Toplam Mesaj: 7