folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Browserımda Sorun Var (Spyware Olabirmi)

Browserımda Sorun Var (Spyware Olabirmi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaaareeem
    kaaareeem's avatar
    Erkek

arkadaşlar geçen gün pcye idm5 yükledim  sitede katılımsız full falan yazıyordu.yükledikten sonra indirme yaptığımda indirme kuyruklarını bir türlü kendine aktarmayınca sinirlenip sildim sildikten sonra nezaman inteneti açsam küçük bir pencere çıkıyor ve o pencerede kayıt defteriyle ilgili birşeyler yazıyor ingilizcem olmadığı için anlayamıyorum ve o pencerede tamam a  tıklamadan browser açılmıyor.win 7 kullanıyorum sistem geri yükleme yapmak istedim ama idm5 yükledikten önceki sitem yükleme yedeği yok yardım edebilirmisiniz....browserdaki%20hata%20kutusu

Mr Anderson welcome back , we missed you.Can you feel it, Mr. Anderson, closing in on you? Oh, I can. I really should thank you, after all it was your life that taught me the purpose of all life. The purpose of life is to end.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

demiş ki :   İnternet menejır 'ın keyi  kayıt defterinden silinmiş  yada bişey olmuş  gardaş, sen bir spyware indirde  bir tarama  yaptır bilgisayarını, sonra  internet dovnload menejiri  onar  filan fistık v.s." 

Ama yanılmıyorsam bu uyarıyı  veren bir  spyware  vardı...  yani  sahte uyarı olabilir. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

özetle idm nin registry girdileri hasar görmüş diyor

sen tekrar yükle idm yi ve kökten registry den filan kaldırmaya dene

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaaareeem
    kaaareeem's avatar
    Erkek

Saoğolun arkadaşlar advanced sytem care var onla registry falan düzeltiyorum ama yine aynı yardımlarınız için sağolun

Mr Anderson welcome back , we missed you.Can you feel it, Mr. Anderson, closing in on you? Oh, I can. I really should thank you, after all it was your life that taught me the purpose of all life. The purpose of life is to end.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Program tam olarak silinmemiş, korkma virüs, spyware tarzı birşeyin işareti değil. Deneme versiyonunu falan kur sonra onun uninstall'ı ile sil. :)

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaaareeem
    kaaareeem's avatar
    Erkek

yardımlar için sağolun sorunum çözüldü  x3uqm4 dediği gibi yükledim sildim halloldu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

kaaareeem bunu yazdı:
    -----------------------------

Saoğolun arkadaşlar advanced sytem care var onla registry falan düzeltiyorum ama yine aynı yardımlarınız için sağolun

-----------------------------

asc sadece sorunlu girişleri siliyor kayıt defterinden

Toplam Hit: 1432 Toplam Mesaj: 7