Browserımda Sorun Var (Spyware Olabirmi)
-
arkadaşlar geçen gün pcye idm5 yükledim sitede katılımsız full falan yazıyordu.yükledikten sonra indirme yaptığımda indirme kuyruklarını bir türlü kendine aktarmayınca sinirlenip sildim sildikten sonra nezaman inteneti açsam küçük bir pencere çıkıyor ve o pencerede kayıt defteriyle ilgili birşeyler yazıyor ingilizcem olmadığı için anlayamıyorum ve o pencerede tamam a tıklamadan browser açılmıyor.win 7 kullanıyorum sistem geri yükleme yapmak istedim ama idm5 yükledikten önceki sitem yükleme yedeği yok yardım edebilirmisiniz....

-
demiş ki : İnternet menejır 'ın keyi kayıt defterinden silinmiş yada bişey olmuş gardaş, sen bir spyware indirde bir tarama yaptır bilgisayarını, sonra internet dovnload menejiri onar filan fistık v.s."
Ama yanılmıyorsam bu uyarıyı veren bir spyware vardı... yani sahte uyarı olabilir.
-
özetle idm nin registry girdileri hasar görmüş diyor
sen tekrar yükle idm yi ve kökten registry den filan kaldırmaya dene
-
Saoğolun arkadaşlar advanced sytem care var onla registry falan düzeltiyorum ama yine aynı yardımlarınız için sağolun
-
Program tam olarak silinmemiş, korkma virüs, spyware tarzı birşeyin işareti değil. Deneme versiyonunu falan kur sonra onun uninstall'ı ile sil. :)
-
yardımlar için sağolun sorunum çözüldü x3uqm4 dediği gibi yükledim sildim halloldu
-
kaaareeem bunu yazdı:
-----------------------------
Saoğolun arkadaşlar advanced sytem care var onla registry falan düzeltiyorum ama yine aynı yardımlarınız için sağolun
-----------------------------asc sadece sorunlu girişleri siliyor kayıt defterinden