folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder BRUTEFORCE(Nedir,Nası Kullanılır) VE KRİPTONTR

BRUTEFORCE(Nedir,Nası Kullanılır) VE KRİPTONTR

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kriptontr
    kriptontr's avatar
    Erkek

selam tahribat camiası
    ya ben pc olayını fazla bilmesem de kendi capımda bişeyler yapmaya calısan yeni bi tahribat üyesiyim

bildikleri
    lamerlere mail hack programı diye keylogger yedirmek
    int den aldıım turkcell sifrelerinden kont cekmek
    ttnet adsl sifresi satımı (limit kaldırma)
    vs

kendimi bu işlerde orta seviyenin altında görüyorum ama CW dekiler den iyiyim sanırım :)
    bence en değerli sey bilgidir ve yapmayı ögernmeden yıkmayı tam anlamıyla öğrenemezsin

tahribattan olmak benim için bi gurur
    su lafı cok duymusumdur "tahribattanmısın?" ya da "o tahribattan"
    umarım sizinle birlikte gelişir ve size biseyler sunabilirim

gelelim sadede

BRUTE FORCE OLAYI NEDİR
    NASI  KULLANILIR?

mesela knigh accnt un dogum tarihine brute nası uygularım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

brute force..  brutus unsecure vs gibi programlarla yapılır..

brute force  deneme yanılma yöntemi olarak bilinir..

Brute force yaparken bilmen gereken şey  FTP / Mail için söylüorum.. kullanıcı adını bilmek zorundasın... brute force kimlerine göre ( bana görede ) bi boka yaramayan ismi olan cismi olmayan bişeydir..

o kullanıcı adının şifresi  wordlistlerle veya büyük harf küçük harf benzeri kombinasyonlarla bulmaya çalışır.. nerden anlıyor diye sorarsan..

kullanıcı adını sen girersin.. wordlisteki her yazdıgın kelime ile giriş yapmayı dener.. yanlışsa diğerine geçer.. FTP de bu imkansız gibi bişeydir.. 1 sn de sorguyu gönderirsin 5 saniyede cvp gönderir 6. saniyede yeni bir sorgu gönderir.. yani senin bir denemen 6 saniyedir..  1.000 tane kelime war diyelim. 6 saniyede 1 tane  , 60 sn 10 tane , 600 sn 100 tane , 6000 sn 1000 tane..  şifre 1.000 den fazla süreceği için.. imkansız bişey.. şifre 1 haneli dahi olsa bu postu atmaktan daha uzun sürer şifreyi bulması

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kriptontr
    kriptontr's avatar
    Erkek

iide tam olarak nası kullanablirim ?

mesela ko da??

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ko nun nasıl bişey oldugunu bilmiorum ki.. bi aralar oynuodum knight diye bi oyun ama sizin oynadıgınız o mu bilmiorum online bi oyun..

araştır bulursun mutlaka.. doğum tarihine göre işleyen ben bi tek mynet brutusu biliorum bir sürü wardır ondan ben hiç denemediğimden bilmiyorum..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
Toplam Hit: 4479 Toplam Mesaj: 4