folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder BSP Uzantılı Dosyaları Değiştirmek

BSP Uzantılı Dosyaları Değiştirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    merhaba beyler half life haritaları var bsp uzantılı haritalar onları değiştirmek ekleme çıkarma yapmak istiyorum bsp wiewer iledenedim ama sanırım ekleme yapamıyoruz sadece değiştirebiliyoruz bsp ler için bildiğiniz iyi bir yöntem varmı değiştirmek için ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Valve hammer  bi araştır istersen hoca

edit : Bu 3 linki buldum  işine yarayabilir.. 

www.ultima-strike.com/sayfa.php?id=2192&a=a   bu sende var zaten

www.getic.net

www.bspquakeeditor.com

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    eyv sagolasın hepsini indirdim :) bsp yi map a çevirip deniycem hammer güzele benziyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Yok hocam olmuyor ben çok denedim..

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    V1PER
    V1PER's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    yok oluyoda tam verin alamazsınız, bsp ler complie edilmiş dosyalar sen onu decomplie ediyosun ama %100 edemiyo haliyle programlar etsede farklı veya eksik ediyor ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Evet öyle oluyor..

kapmalar falan tam çıkmıyor zaten tek tek ona uygun wad ları bulman gerekiyor genede çıkmıyor bazı şeyler ekleme çıkartma yapamıyorsun rahat rahat..

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

buldum bir harita editledim en güzeli böyle oluyor zaten edit tam benlik bişey hafta sonuda sıfırdan harita yapıcam

bu arada belki arayanlar olacak yaptığım işlemide yazayım kastırmayın gidin bir bsp wiewer bulun veya winbspc proğramını bulun map a çevirin sonra valve hammer ediyor ile mapı editleyin düzenleyin f9 a basında bsp ye çeviriyo kendini neyse tam bir kapayımda ondan sonra güzel bir döküman şeysi hazırlayayım.

daha kolay yöntem veya proğram vs. bilenler yazsınlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    hocam güzel maplar yapda oynayak :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 1843 Toplam Mesaj: 8