BSP Uzantılı Dosyaları Değiştirmek
-
merhaba beyler half life haritaları var bsp uzantılı haritalar onları değiştirmek ekleme çıkarma yapmak istiyorum bsp wiewer iledenedim ama sanırım ekleme yapamıyoruz sadece değiştirebiliyoruz bsp ler için bildiğiniz iyi bir yöntem varmı değiştirmek için ?
-
Valve hammer bi araştır istersen hoca
edit : Bu 3 linki buldum işine yarayabilir..
www.ultima-strike.com/sayfa.php?id=2192&a=a bu sende var zaten
www.getic.net
www.bspquakeeditor.com -
eyv sagolasın hepsini indirdim :) bsp yi map a çevirip deniycem hammer güzele benziyor.
-
Yok hocam olmuyor ben çok denedim..
-
yok oluyoda tam verin alamazsınız, bsp ler complie edilmiş dosyalar sen onu decomplie ediyosun ama %100 edemiyo haliyle programlar etsede farklı veya eksik ediyor ...
-
Evet öyle oluyor..
kapmalar falan tam çıkmıyor zaten tek tek ona uygun wad ları bulman gerekiyor genede çıkmıyor bazı şeyler ekleme çıkartma yapamıyorsun rahat rahat.. -
buldum bir harita editledim en güzeli böyle oluyor zaten edit tam benlik bişey hafta sonuda sıfırdan harita yapıcam
bu arada belki arayanlar olacak yaptığım işlemide yazayım kastırmayın gidin bir bsp wiewer bulun veya winbspc proğramını bulun map a çevirin sonra valve hammer ediyor ile mapı editleyin düzenleyin f9 a basında bsp ye çeviriyo kendini neyse tam bir kapayımda ondan sonra güzel bir döküman şeysi hazırlayayım.
daha kolay yöntem veya proğram vs. bilenler yazsınlar.
-
hocam güzel maplar yapda oynayak :D
Toplam Hit: 1843 Toplam Mesaj: 8