BT5 Uyumlu Wireless Adaptör HK.
-
Merhaba arkadaşlar,
Şu zamana kadar wireless hacking ile hiç uğraşmadım.Wpa Wpa2 wps vs vs.
Amma velakin bu işe biryerden başlanmalı.Bt5 uyumlu sinyal kapasitesi yüksek çekim alanı ve sinyalleri iyi yakalayan bir wireless adaptörden başlamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. (işinin ehli şöyle 1km çekip kapasitesi olan tuttuğunu bırakmayan bir adaptör )
İyi forumlar.
-
Alfa awus 036h veya darkmaxın modelleri var teknobiyotikte bakabilirsin
-
Twitter bunu yazdı
Alfa awus 036h veya darkmaxın modelleri var teknobiyotikte bakabilirsin
Teknosa veya vatanda hangileri var?
-
tp linkler nasıldır
birde adaptor takmadan ağ aradığımda çok iyi çeken bir kaç ağ var onları bulmuyor neden?
acaba wps desteklemedikleri için mi?
-
Alfa 036h kullanıorum, şifreleri çatır çatır kırıyorum :D. Kendi oluşturduğum wordlistler var, ihtiyacın olursa yardımcı olurum. Sen hepsiburada.com da satılan dark range max mı neydi, yani RTL8187L çipseti kullanan cihazları kullanabilirsin. Farklı chipsetler de monitor mode ve injection destekliyor.
-
SpoofU bunu yazdıAlfa 036h kullanıorum, şifreleri çatır çatır kırıyorum :D. Kendi oluşturduğum wordlistler var, ihtiyacın olursa yardımcı olurum. Sen hepsiburada.com da satılan dark range max mı neydi, yani RTL8187L çipseti kullanan cihazları kullanabilirsin. Farklı chipsetler de monitor mode ve injection destekliyor.Farklı chipsetler de monitor mode ve injection destekliyor.Derken ne demek istedin tam açarmısın.
-
RTL8187 chipsetliler BT5 ile uyumlu o yüzden o chipsetli modemlere bak hocam benim kullandığım Alfa awus036h da RTl8187 önerebilirmiyim ? Öneririm
-
Teknosa vs tarzı yerlerde bulamazsınız .
Alfa markayı türkiyede wirelessistem.net satıyor sadece güvenilirdir alışveriş yaptım bi sıkıntı çıkmadı . Hatta firma adanada olması lazım , güvenmeyen arkadaşlar adanalı güvenilir müritlerimize para yollayarak onlara elden aldırtıp kargolatabilir .
Dark rangemaxı da aldım fakat bikaç sorun çıkarmıştı yinede biraz uğraştıktan sonra şifreyi vs kırmıştım . Bunu ise uygun fiyata teknobiyotik.com dan temin edebilirsiniz .
Edit büdüt :
Genelde şey yapılıyor alfa marka wireless alınır onunla şifreler kırılır , 2. alacağınız güçlü bir 7 dbi antene sahip 300 mbps usb wireless adaptör ilede kırdığımız modeme bağlanılır.
Twitter tarafından 13/Mar/13 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Twitter bunu yazdı
Teknosa vs tarzı yerlerde bulamazsınız .
Alfa markayı türkiyede wirelessistem.net satıyor sadece güvenilirdir alışveriş yaptım bi sıkıntı çıkmadı . Hatta firma adanada olması lazım , güvenmeyen arkadaşlar adanalı güvenilir müritlerimize para yollayarak onlara elden aldırtıp kargolatabilir .
Dark rangemaxı da aldım fakat bikaç sorun çıkarmıştı yinede biraz uğraştıktan sonra şifreyi vs kırmıştım . Bunu ise uygun fiyata teknobiyotik.com dan temin edebilirsiniz .
Edit büdüt :
Genelde şey yapılıyor alfa marka wireless alınır onunla şifreler kırılır , 2. alacağınız güçlü bir 7 dbi antene sahip 300 mbps usb wireless adaptör ilede kırdığımız modeme bağlanılır.
Ben internete hızlı girmek için almıştım yani çekim kuvveti için iyi de şuana kadar :) wirelessistem çanakkale merkezli hocam yanlışın var ama gayet ilgililer
-
tl-wn722n
En iyi fiyat/performans ürünlerinden biridir.
-
Schwarz bunu yazdıSpoofU bunu yazdı
Alfa 036h kullanıorum, şifreleri çatır çatır kırıyorum :D. Kendi oluşturduğum wordlistler var, ihtiyacın olursa yardımcı olurum. Sen hepsiburada.com da satılan dark range max mı neydi, yani RTL8187L çipseti kullanan cihazları kullanabilirsin. Farklı chipsetler de monitor mode ve injection destekliyor.
Farklı chipsetler de monitor mode ve injection destekliyor.Derken ne demek istedin tam açarmısın.
http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=compatibility_drivers linki bir incele hocam. Oradaki uyumlu chipsetlere sahip bazı cihazlar işini görecektir. Wifisky, dark rangmax, alfa 036h - nhr vs.