Bu 2 Notebook Tan Sizce Hangisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arkadaşlar fazla araştırma fırsatım olmadı, takriben bu cihazlar bile işimi fazlasıyla görür, bu iki cihaz arasından hangisini tercih edersiniz veyahut bunları alma onun yerine şu notebook al dediğiniz bi cihaz varsa tavsiyelerinizi beklerim,

1- Ürün,

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-391781-z500-notebook-core-i5-260ghz-6gb-1tb-sshd-2gb-156-w8--tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69293

2- Ürün,

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-d4m82ea-g6-2305st-notebook-core-i5-26ghz-8gb-750gb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65342

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam ilk bilgisayardaki HDD 1 TB, dolayısıyla yüksek ihtimalle 5400 rpm dir. Dizüstü bilgisayarlardaki 7200 rpm HDD ler karşılaştığım kadarıyla en fazla 750 GB oluyor. Eğer HDD performansına çok ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsanız düşünebilirsiniz. Ekran kartı gördüğüm kadarıyla ikinci sınıf, dolayısıyla orta görüntü ayarlarında bütün oyunları rahat oynatır diye düşünüyorum.

Diğer bilgisayar ise HP olmasından ötürü pek tavsiye etmiyorum ama eğer kış aylarında ısınma sorunları yaşıyorsanız o başka :) HP'lerde kronik ısınma sorunları var. HP bilgisayarlar, daha çok düşük ücret ödeyerek performans elde etmek isteyen kullanıcılar tarafından tercih ediliyor, çünkü fiyatları düşük :) Ekran kartı 3. sınıf ve ATI. Dizüstü bilgisayarlarda zaten ATI ekran kartlarını pek tercih etmem, gücü de öteki bilgisayara göre daha düşük. Muhtemelen HDD'si 7200 rpm'dir, ama gerek ekran kartı gerekse kronik ısınma sorunları nedeniyle tavsiye etmiyorum.

Bunların arasında ben Lenovo derim. Kullanma amacınızı belirtirseniz farklı model tavsiyeleri de gelir sanıyorum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yüksek çözünürlüklü hd ve 3d filmleri oynatsın hdmi çıkışı olsun yeterli,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bugün metro markete gördüm özellikleri fiyatı sizce nasıl arkadaşlar, 

Teknik özellikleri, 

http://www.pcdepo.com/exper-nb-karizma-a5v-c81-notebook-urun9620.html

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

lenovoyu freedos olarak alırdım. Şimdiki laptobum lenovo ve 5. yılında nazar değmesin :)

der die das
Toplam Hit: 657 Toplam Mesaj: 5