Bu Abd Yinemi Bizi Kandırıyor?
-
haberlerde orda burda okumuşsunuzdur mutlaka bi yerde.....................................
abd pkk için hava dan başlayıp kara vs harekatı başlatacağını ilan ediyor ıraklı kürtlerle orda pkk yandaşlık yapan her kimse onlara uyarı veriyor.
şimdi a.k amarikası bizle resmen yine dalga geçiyor diye düşünüyorum lan salak abd biz yeteriz zaten pkk ya sen ne söz ediyon kara harekatında analarını zoplarız hem pkk yı yok etmek için vs darbe yapmak için posterler veriyorsun ve onları uyarıyorsun buna akıl eriyor mu
yine uyutucaklar bizi ben buna inanıyorum abd köpekleri asla bize karşı yardım etmeyecek diye düşünüyorum en güçlü ekipman donanıma sahip olsalarda biz zaten yeteriz pkk ya la salak abd sen karışma bir ortaya ha bu bok ettiğin ıraktan çıksan ondan sonra konuşsan afn pkstan dan çık bir ne bokum bela bu abd yahu. bizim gücümüz pkkya her türlü darbeyi vurur zaten. TSK ile hükümet işbirliği yapıp başlatmalı harekatı diye dşünüyorum ülkemiz için ekonomiden çok güvenlik önemli bana göre.... yeter artık bi an önce şu harekatı biz yapalım şu iki kukla abd ile barzaniye vermeyelim....yoksa güven filan kalmaz kendimize.
-
iran olayından sonra abd yusuf moduna geçti yiyosa mudahale etmesin hiç şaşmadım.
-
operasyon yakındır....haberiniz olsun