Bu Akıllı Telefon Bu Fiyata İyimi Bir Yardım Arkadaşlar.
-
hocalar bu telefon hoşuma gitti.aldırıyım diyorum.sizden ricam özelliklerine göre fiyatı uygunmu ,imei yüklenirmi şimdiden teşekkürler
-
600 liranın üzerinde bir fiyatı var. Neden Asus Zenfone falan bakmıyorsun? O da 700 lira.
-
sağlamlığını bilmem ama harbiden şekil bişeymiş çzellikle de o Z şeklindeki kılıf çok hoş duruyor
-
kazasker1 bunu yazdı
600 liranın üzerinde bir fiyatı var. Neden Asus Zenfone falan bakmıyorsun? O da 700 lira.
özellikleri daha düşük değilmi zenfonun?fiyatı da 799 teknosa da .bildiğim kadarı ile.
-
costantin bunu yazdı
sağlamlığını bilmem ama harbiden şekil bişeymiş çzellikle de o Z şeklindeki kılıf çok hoş duruyor
kasası benim de çok hoşuma gitti
-
cidden hoş telefonmuş. imei olayı kolay da gümrük ne olacak hoca ?
-
bu tür tellerin garanti işi nasıl oluyor ?
-
şekil telefon
-
garanti yok.giden birine çantada getirtirim,gümrük sorun olmaz gibi.
ancak fiyat ve özellikler konusu havada kaldı ona ne diyorsunuz asıl?
-
umi x1 pro aldım 90 dolara
kullandığım en tatlı telefon şuana kadar.
tasarımı filan yokzel , arka kapağı bile insanı cezbediyor
imei olayı basit , benim ayda bir patlıyor. imei.bak kopyala yapıştır yapıp kullanıyorum.
umi güzel telefon , öneririm.
-
Çin mallarinda 1 yıl garanti oluyor fakat Çin'e yollamaniz gerek tamir için. Oraya giderde gelişte gümrükte takılma ihtimali var. Mediatek işlemci olduğundan imei 5 dakikaya halledilir. Fakat bu markayı ilk defa duydum zaten toplama telefon yapan bir firmaymis. Youtube'ta videoları var adamlar ofis ortaminda telefonlari montaj yapıyorlar.
aha video :
http://www.youtube.com/watch?v=gNZ3gUxl73s
mkyb tarafından 01/Kas/14 14:45 tarihinde düzenlenmiştir