Bu Alemler Bizimdir !! Off :):)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek

Googlede geziniyordum.İyiki gezinmişim tahribata geyik malzemesi çıktı :).Eski banlı Sayboort adlı üyemiz tahribattan postalanmasına rağmen buralarda çok geziyor.Buralarda geziyor gezmesine ama doğru gezmiyor.Malzeme çalıyor biryandanda.Şuana kadar dediklerimden birşey anlamadınız biliyorum :D

Fotoyo Bakın

http://img223.imageshack.us/img223/4714/adamwo0.jpg

Off abisi papaz resmi görmüşler hacklemişler :D.Olum isko ile bir akrabalığınmı var tahribatla bir zorunmu var.Birde gitmiş wardomda yayını durdurduk demişler :)

Neden bu konunun  http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=58300 la uzaktan yakında çok ilgisi var anlamadım hacılar :D.  Holy ve rene abimiz sitemizi halka açık yapıyor kendilerine teşekkür ediyoruz ama yok bazende iyi olmuyor.Nedense isko gibiler çok yetişiyor.:)Ağlasammı gülsemmi hocalar bilmiyorum.:D Kızdığım burada siteyi kullanmaları değil alın sizin olsunn ama ooo yayını durdurmuşlar .:D:D.Ya gece gece malzeme çıkardınız çocuklar Allah sizide güldürsün :D . Harbi dünyada mal artışı çok fazla :)....Kusura bakmayın boş yere kafanızıda yedik :)

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    harbi denyo bunlar hee :P adam hack yaptığı saati 18.26 gibi diyerek belirtiyor. hanzonun birisinin nickide WolfKurtTR . hacı bırak bunlarla uğraşma hayatını sömürürler.

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    alem buysa,kral benım :P
Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 3