Bu Aletle Nasıl İnternet Çekerim ?
-
sorun şu evde 2 tane masaüstü pc var elimizde bi tane normal modem var ilerde 2 masaüstüne dizüstü eklenebilitesi var ve etraftaki tek internet çekebileceğimiz yer 30-40 metre uzakta ve cephesi tam ters bizim ev güneye bakıyor onunki kuzeye
bu aletle ondan interneti stabil bir şekilde çekebilir miyim?
çekebilirsem nasıl?
yardımınızı bekliyorum müridler
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.42279
-
pcdeki wireless alıcının anten bölümüne bunu takacaksın.
o kadar.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------pcdeki wireless alıcının anten bölümüne bunu takacaksın.
o kadar.
-----------------------------
Yanlış bilgi. Pc deki wireless alıcıya takılmaz bu ancak alfa gibi bir wireless adaptör alarak tam performans alabilirsin. -
pc deki wireles alıcı derken? öyle bi alet yok bende :) yok mu mübarek gün sevaba girmek isteyen? bi mesaj yeter müridim :)
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
pcdeki wireless alıcının anten bölümüne bunu takacaksın.
o kadar.
Yanlış bilgi. Pc deki wireless alıcıya takılmaz bu ancak alfa gibi bir wireless adaptör alarak tam performans alabilirsin.
-----------------------------YANLIŞ BİLGİ
Herşekilde takılır hacı PCI'kartların üstünde sma konnektör mevcut olmadı konnektörü çıkartıp anten yerine lehimlersin her şekilde takılır yani kafanı yorma.
-
mataramasuko bunu yazdı:
pc deki wireles alıcı derken? öyle bi alet yok bende :) yok mu mübarek gün sevaba girmek isteyen? bi mesaj yeter müridim :)
ALfa Wİreles Böle bir cihaz alıp antenini çıkartıp senin gösterdigin anteni takarak kullanabilirsin. Diğer şekilde de takılır ancak kayıplar yaşarsın ve ugraşman gerekir. -
HiyarliBaba bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
ALfa Wİreles Böle bir cihaz alıp antenini çıkartıp senin gösterdigin anteni takarak kullanabilirsin. Diğer şekilde de takılır ancak kayıplar yaşarsın ve ugraşman gerekir.
-----------------------------http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41934
bu alet dediğin işi görür mü? sadece bu aletle ekstra anten takmadan 30-40 metreden yeterli performans ile internet çekebilir miyim?
edit: benim asıl yapmak istediğim şey bu antenleri normal adsl modeme bağlama ve 2 -3 tane masaüstü pc ye aktarmak
-
acess point arkadasım senin ilacın bi arastır kabloyla uzat kullan işte wireless :D
hatta dur kullanacagın su model ap-400 airties
edit: bu acess point in 4 port özelliği var bide wireless ozelliği arastır bi bunu sen
-
valla hacı hıc ugrasma bole seylerle cek ordan bı kablo koy senın pcnın yanına bıtane swicht kac kısı ıstıyorsan kullan
ben mahalledekı herkesı bu sekılde kullandırtıyorum eve gıren kablo sayısını unuttum :P
-
blackdeath bunu yazdı:
valla hacı hıc ugrasma bole seylerle cek ordan bı kablo koy senın pcnın yanına bıtane swicht kac kısı ıstıyorsan kullan
ben mahalledekı herkesı bu sekılde kullandırtıyorum eve gıren kablo sayısını unuttum :P
-----------------------------tt net eğer bunu bi görse neler olur biliyorsun değil mi :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------blackdeath bunu yazdı:
-----------------------------tt net eğer bunu bi görse neler olur biliyorsun değil mi :)
-----------------------------en fazla ınternetı keserler