folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Alışveriş Sitesi Güvenlilirmi? (Yardım)

Bu Alışveriş Sitesi Güvenlilirmi? (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berdush
    berdush's avatar
    Erkek

merhaba dostlar. bu siteden alışveriş yapacağım ama. daha önce burdan hiç alışveriş yapamdım.ve site hakkında hiç bir yorum bulamadım. Bu site hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi. ve Alışveriş sonrası ne tür sorunlarla karşılabiliriz?

www.gezmedenal.com

şimdiden teşekkürler.

Felek Adamın A. qor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Bireysel birine benziyor iletişim kısmında cep noları var. 530 505 bilmiyorum ki köklü bişiye benzetemedim ama siteyi kötülemek gibi olmasın. sonra başın ağrımasın sağlam yerlerden alışveriş yap gitti gidiyor teknosa mediamark gibi.
    saygılar..

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

konu açamıyom bilader  :D

kaç gün takılacam siteye :D

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berdush
    berdush's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bireysel birine benziyor iletişim kısmında cep noları var. 530 505 bilmiyorum ki köklü bişiye benzetemedim ama siteyi kötülemek gibi olmasın. sonra başın ağrımasın sağlam yerlerden alışveriş yap gitti gidiyor teknosa mediamark gibi.
    saygılar..

-----------------------------

hocam bende benzetemedim. ama world karta vade farksız 36 taksit var. onun için üstünde duruyorum.

Felek Adamın A. qor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    bilmem yap belkide güvenlidir

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1192 Toplam Mesaj: 5