Bu Alternatif Mail Dalgası??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    borgo
    borgo's avatar
    Erkek
    arkadaşlar benim şimdi hotmail hesabımda kayıt olurken bu alternatif maili salak gibi boş bırakmıştım.yada benım zamanımda öle bişi yoktu sanırım tam hatırlamıyorum. bu maille hacklanen hesaplar geri alınıyor biliyorsunuz. insan olur olmaz tırsıyor ben ayarlarımdan bu ikinci maili yazmak istiyorum ama öle bi seçenek yok böyle saçmalık olur mu yahu? yani ben ikinci mailimi kayıt olurken yazmadım diye hiç bi zaman yazamıcak mıyım a.q yerinde?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    http://login.passport.net/ Bu Siteye Gir Ordan Msn Adresini Ve Şifreni Gir Acılan Sayfada  Kimlik Bİlgileri Bölümüne Gir Asagı Tarafta Diğer E-Posta Adresinizi  Ekleyin Ve yada Değistirin Var Oraya Bas Ordan Değiştir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    borgo
    borgo's avatar
    Erkek
    hocam allah razı olsun ben bunu bilmiyodum aylardır debeleniyorum. ya normal profilden neden düzelmiyorki neyse sağolasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Hotmail in dandikliği... Güvenlik önlemi diyerekten 2. mail adresi konulmuş www.passport.net den ayarlaman mümkün , fakat gel gör ki bir maili hacklersen , 2. mail adresi , isim soyad , gizli soru & cevap vb. değiştirmeye full yetki tanıyor. Maili geri alman ise ayrı bir işkence :)

Hotmail'in giderse bırak gitsin okkalı bir küfür edip , yeni mail e terfi etmek lazımdır :)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    borgo
    borgo's avatar
    Erkek
    evt ya baya saçma a.q ben bi mail hacklesem ozaman herşeyi değiştirebilirim olaya bak hehe bari normal profil ayarlarından değiştirelimde bi boka benzesin
Toplam Hit: 10915 Toplam Mesaj: 5