folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Anakarta Uygun Parçalar...?

Bu Anakarta Uygun Parçalar...?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Gigabyte GA-8IR533  model anakarta sahibim.Bilgisayarı yenileyeceğim.Yardımınıza ihtiyac var.

Bana sadece ekran kartı ile işlemci lazım.İşlemcinin 3.2 olmasını istiyorum ve gittigidiyorda baktığımda 800 mhz'lik işlemciler görüyorum.Anakartın kitabında ise 400 mhz felan diyor.800 lük taksam çalıştırır mı?

Ekran kartını da agp diyor.PCI slotuna taksam bir sorun yaşarmıyım?

3.2 Ghz + 512 ekran kartı bana ne kadara mal olur? 1. 2. el farketmez.Çalışır durumda olsun da

bknz :   http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-8ir533.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

35ygt45 bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar Gigabyte GA-8IR533  model anakarta sahibim.Bilgisayarı yenileyeceğim.Yardımınıza ihtiyac var.

Bana sadece ekran kartı ile işlemci lazım.İşlemcinin 3.2 olmasını istiyorum ve gittigidiyorda baktığımda 800 mhz'lik işlemciler görüyorum.Anakartın kitabında ise 400 mhz felan diyor.800 lük taksam çalıştırır mı?

Ekran kartını da agp diyor.PCI slotuna taksam bir sorun yaşarmıyım?

3.2 Ghz + 512 ekran kartı bana ne kadara mal olur? 1. 2. el farketmez.Çalışır durumda olsun da

bknz :   http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-8ir533.html

-----------------------------
    işlemci konusunda emin değilim ama çalışcağını zannetmıyorum pcı slotuna agp uymaz zaten denemene gerek yok çalıştırmaz

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Anakartta sanırsam PCI slotta var ama boşta yani şuan agp var içinde.Biliyorsunuz ki PCI ekran kartlarının fiyatı daha ucuz.Ondan dedim.Ama riske gerek yok sanırsam.Ama şu işlemci sorun yaratıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

478 olması lazım  bunun agp ekran kartı al tak işlemcidede  bi sorun pek çıkmaz zannedersem

fiyatta 70 işlemci olsa ortalama ekran kartıda ortalama 150 falandır herhal  ben öle yaptım sorunsuz gidiorum

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

2.6 pentıum 3 40 tl
    2.8 pentıum 4 60 tl
    işlemcim var istersen yollayabilirim + diğer pc parçalarıda mevcuttur resımdekı anakarttada pcı ekran kartı girişi yok agp  var bilgine

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Yassun teşekkürler.Fifsonic sağol kardeşim ama gittigidiyorda 3.2 800 mhz buldum.66 TL..Tek korkum 400 Mhz yazan anakarta 800lük takmak sorun yaratır mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

dediğim gibi fazla bilgim yok birşey diyemeyeceğim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Almak istediğim parça bu http://urun.gittigidiyor.com/P4-3-0-GHZ-800-MHz-478-PIN-512-islemci_W0QQidZZ22476051 fiyatı 60 TL.fakat mhz farkı sorun yaratır mı bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum ;D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Hortlatayım dedim.Bilen eden var mı sorun yaratır mı ?

Toplam Hit: 969 Toplam Mesaj: 9