folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bu Ay İçinde Bir Site Açmayı Planlıyorum

Bu Ay İçinde Bir Site Açmayı Planlıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ama aklımda bi takım sorular.... öncelikle 1 değil belki 2 site açabilirim çünkü boş zamanım çok olacak bir tanesi matematik(sbs.lys ygs kpss) üzerine olacak içerik olarak özgün bişeler yapmaya çalışacam yalnız copy/paste olacak yinede bunun bi sakıncası varmıdır c/p nin. ikincisi sitenin amacı benim kendi açımdan biraz reklamımın olması lokal bişe mi olmalı kendi bulunduğum il veya site adı lokal içerik genel olabilirmi mersinde ikamet ediyorum tamam bana bağlı ama yarın bi gün pr8-9 olabilir oda var yani :). diğer site için aklımda bitkilerle ilgili bi fikir var inceleme tarzında olacak tecrübelerimi kendi çektiğim resimleri falan atacam inceleme yazıları  ama tabi yine kısmende olsa c/p olacak  şimdi diyeceksiniz bildiğin bişeler hakkında site aç bende ona göre bunları düşündüm zati.joomla kurayım diyorum yinede tavsiyeye açığım ileriye yönelik çok ciddi planlarım yok hobi olarak ta kalabilir maksat kendim zevk alayım bu işten biraz para kazanma gibide bi düşüncem yok öyle..ne dersiniz... videojockey den hostu aldık.saolsun yardımcı oldu. inşallah yalan olmaz:)

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

bitkiler şifalı olursa hayli giren olur :)

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------

bitkiler şifalı olursa hayli giren olur :)

yok hacı o türden değil bişe satmaycam walla . :))

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

yok bende o türden olacak demedim ama aslında bak ne dicem aktarın birisiyle anlaşıp bunu e ticarete dökebilirsin ve eminim iyi bir pr ile çok ta müşteriye ulaşırsın.

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    yawuz bunu yazdı:

yok bende o türden olacak demedim ama aslında bak ne dicem aktarın birisiyle anlaşıp bunu e ticarete dökebilirsin ve eminim iyi bir pr ile çok ta müşteriye ulaşırsın.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

hocam  her ilçede hatta her semtte hatta bizim mahallede 3 tane var olduğundan bu iş beni düşündürdü yalnız sen bana başka bi fikir verdin teşekkür ederim

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    bi proje daha geldi aklıma şimdi bu matematiksel ifadeleri yazmak için i kod falan yapılabilirmi joomlada yani sadece yazılacak casıo fx te yazıosun bastığın sana normal soru nasılsa çıkıor gibi.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:
    bi proje daha geldi aklıma şimdi bu matematiksel ifadeleri yazmak için i kod falan yapılabilirmi joomlada yani sadece yazılacak casıo fx te yazıosun bastığın sana normal soru nasılsa çıkıor gibi.

öyle bir eklenti zaten var diye biliyorum bi araştır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bana yol gösterecek birileri lazım içerik kafamda var ne üstüne gitmeliyim sizce c/p makalede olsun istiyorum özgün içerikte ama istiyorum ki her kullanıcı matematiksel ifadeleri rahat bi şekilde yazsın en azından lys ygs türü sorular için varmı fikriniz ,

www.matyardim.com

derme çatma duruyor fikirlerinizi alayım.. 

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

html yazsam bundan kolaydı sanki hay joomla senin gibi insana bilmediği zor imiş.

EDİT:neyse sinirim geçti

matematik24.com
Toplam Hit: 1000 Toplam Mesaj: 10