Bu Bayanlari Anlayamiyorum Ya Siz ??
-
Merhaba Arkadaslar benim basimda tatli bir bela waer Aylin [i-lean]
Bu kizi seviyorum. ama nedense surekli bir seyler istiyorlar Annem kendi dairesini boyuyor diye benim daireyide boyanmasini istedi oké dedim borc harc ayarladim bir seyler. tuturdu her oda farkli renk olacak diye boya parasini tabii dusunmuyorsun diyorum o goz sevkinden bahsediyor neyse odalarin 4 kutu boyada aldik boyamayi benim ustume atti [bende annemin] tamamen hala boya bitmemisken dogum gunu waermis gel diyor ben gelmiyeyim sen bize gel ikimiz ozel kutlayalim diyorum olmaz diyo biliyor maddi durumum iii değil sira geliyor gece yarisina kadar calisiyorum bir dukyanda. Biz erkekler neden bu kadar fedakarlik yaptiğimiz halde bir olyda altan alan biz oldugumuz galde herzaman suclu oluyoruz?? nie biz yaranamiyoruz bu kadinlara nie hep onlarin istediği oluyor.
{ ama ona asp yi ogretecem o konuda oda cok istekli } -
sende bi kerizlik var
-
kizlara yaranmaya calisirsan hep bole omrun surunmekle gecer. sallama hic biri gitsin biri gelsin mantigiyla yaklas baq nasi hepsi sana yaranmaya calisio. test edilmis onaylanmistir..
-
Türküz Doğruyuz Çalışkanız
-
Az once karar waerdim konusucam artik ben taviz wearemem diyecem istedigin yolu sec beni seviyorsan benim ile kalirsin sevmiyor isen istedigini yaparsin. Cwp ewet olursa ben kazanirim hayir olursa kendimi affetirmek icin ne yaparim bilemiyorum. [bir iki domain icin who is cekelim hayir derse adina site kurucam kendimi affettirmek icin]
-
abi kusura bakmada harbiden safsın..
kız annen ewi boyuyo diye oda boyuyacakmış parası warsa boyasın lan sanane ?
seviosan seviosun tamamda.. aşk demek her şeyini sen karşılayacaksın demek değil
zaten biz bu yüzden genellenioruz siz gibi erkekler çok oldugundan
biri çıkar kız makyaj yapar aletleri o alır biri çıkar cd alır parasını o öder biri çıkar boya yapar o öder..
banane lan. madem istiosa parası warsa yapsın çokda derdim di hani..
-
Abi ben bayanlari anliorum da senin gibi kerizleri anlamiyorum kusura bakma...
Senin Petrol kralı yada amele olman onlar için önemli değildir seni maksimum sömürmek için elinden geleni ardına koymayacaktır. eğer her dediklerini yaparsan birgün kendini olmak istemediğin bir durumda bunların abuk subuk zevklerini tatmin icin köpek gibi calisirken bulursun is isten gecer.
sen arkadasların sözünü dinle zararın neresinden dönsen kardır.
Bir baska önemli nokta... Param yok yada "bunu alırsam oyulurum" demekten çekinme, yoksa yoktur iyi bir cevaptir. o sana gaz verecektir bole onemli bişey icin vardır, hicmi degerim yok, ya da sen aslansın kaplansın falan muabbetine girerse arkana bakmadan kac ordan.
-
valla benim basımada boyle durumlar geldi ilk baslarda iyi niyetle yaklastım baktım istekler bitmiyo bu kez ben onları mikmeye basladım miken yaranıo kardes, ben onların isteklerini yaparken sadece bisey isticeklerinde yanımda oluodu simdi cıvıl cıvıl oldu etrafım tadını aldılar ya :)
ha seviosan ciddi bisey düşünüosan o ayrı ama sadece eglence olsun die kızlarla ugrasanlara sunu diyeyim kıza yaranacaksan para deil baska bisey verceksin yoksa olmuyor..
-
Atalarımız bize soylenecek laf bırakmamış
Dunya kadar malın olacağına findık kadar mın olsun yalan mı
-
Sagopa demiski Koy Topa Patlasin. bu konular icin. Ama olmuyor iste. Bu arada yukarida bir yanlis anlama waer heralde kiz benim daireyi boyamami istiyo kendisininkini değil. Annem ile ben karsilikli 2 dairede oturuyoruz.