Bu Bilgisayar Adam Katil Eder
-
Arkadaş bende bir bilgisayar var sormayın gitsin canım sıkılıyor oyuna giriyorum tak ekran donup kalıyor ne alt+delete işliyor ne bişiy
reset atmak vacip oluyor.Bunun sorunu nelerden kaynaklanabilir
hangi oyun oynuyorsun diye sorarsanasız cs 1.6 - knight online
Bilgisayarımın Özellikleri ;
İnte(R)
Celeron(R)
1.25 RAM
2.66 İşlemci
512 NVidia 7300 GT Ekran kartı
Bir sorum daha olacak birşeyden şüpem var acaba benim ekran kartım anakartla uyumsuz olabilir mi onu nasıl anlarız?
-
uyumsuzluk falan hikaye de o sorun ekran kartının ısınmasından kaynaklı olabilir, başıma gelmişti aynısı, başka bi ekran kartı ile deneme imkanın varsa dene, ekran kartından mı değil mi anlarsın.
-
Şuda olabilir hocam ekran kartının jelini kontrol et istersen eğer sadece oyunda donuyursa ya sistem ki pek tahmin etmiyorum büyük bi ihtimal ekran kartından dır arkadaşın da dediği gibi.Benim de ekran kartımın elektrik voltajından tahmin ettiğmi ekran kartımın kondansatörleri şişti uğraşmakda istemedim askere gidecem die onboard kullanıom :)
-
benim eski pc nin özelliklerinden iyi 1,70 işlemci 256 ram 128ekran kartı vardı
3 sene felan avast yüklü olduğu halde, media playerdan müzik acık sekilde - knight - sims serileri - underground2 [efectler kısıtlı olarak] oynattı ..
sonra nolduysa flash oyun oynarken bile kasmaya basladı nereye girsem cpu 100% oluyodu kitleniyodu
delirmek üzereydim ki yeni pc aldım :)
virüs var dediler allahın her günü format attım,
içini kompresörle tozdan arındırdım ,
termal macun sür dediler işlemciye tırstım ,
yeni güc kaynağı al dediler aldım cok az etkisi olmustu ama fanlar arasıra duruyodu durmamaya baslamıslardı .
-
Bu oyun CD'li bir oyunsa World Wide Web'de no CD crack'ini ara, bul ve kopyala. Farkli tur bir oyunsa detaylarini anlat, aldigin hatanin yazilarinda ne anlatilmaktadir?
-
celeron 850 mhz
256 ram
64 mb ekran kartı
ben bununla 3 sene idare ettim counterı mantırı da oynuyodum
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------celeron 850 mhz
256 ram
64 mb ekran kartı
ben bununla 3 sene idare ettim counterı mantırı da oynuyodum
-----------------------------adamın oynadıgı oyunu sormak lazım :D