Bu Bilgisayarı Kim Yapabilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Bilgisayarım Toshiba Qosmio X500 modeli. 

Geçen sene Adana' nın sıcağında bilgisayar kullanırken laptopun aniden ekran görüntüsü gitti. Bilgisayar çalışır gözüküyor ancak ekrandan görüntü gelmiyor. 

Bunun için Adana' da büyük birkaç bilgisayar tamircisine bilgisayarı verdim.(myro, mycom) İlk verdiğim bilgisayarcı ekran kartı arızalanmış dedi ve bana geri verdi. Diğerleri de ekran kartına müdehale ettiler ancak laptopu çalıştırmayı başaramadılar. 

Ben ebay' dan uyumlu diye şu ekran kartını aldım: http://www.ebay.com/itm/For-TOSHIBA-X500-P500-x505-Nvidia-Quadro-Video-Graphics-Card-512MB-/151930657809?hash=item235fc5dc11:g:ddYAAOSwsB9V9qDn

Soket girişleri falan tamam. Ancak tam olarak ekran kartına uymadı. Bilgisayarı da çalıştırmadı. 

Malatya' da da bir bilgisayarcı bir aydan fazla süredir uğraştı ancak sonuç negatif. 

Laptopun orijinal ekran kartı bu http://www.ebay.com/itm/Toshiba-Qosmio-X505-Video-Card-1-5GB-NVIDIA-Graphics-34TZ1VB00I0-DATZ1SUBAD0-/251537623997?hash=item3a90cf8bbd:g:0n8AAOxyrrpTfXoZ

Bu bilgisayarı yaptırabileceğim bildiğiniz, işinin erbabı bir bilgisayarcı var mı? 

shock56 tarafından 23/Haz/16 19:38 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

swordfish adlı mürit foruma pek uğramıo sanırım Özkan yapar her türlü.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

dataservis.net

bu adamlar halleder

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Kadıköy'de sıfır hata var ben yıllardır dizüstü bilgisayar sorunu olduğunda oraya götürüyorum. Ara derdini anlat.

http://www.sifirhata.com.tr/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Aynı pc den bendede var ekran kartına müdahele edildiyse büyük ihtimalle lehimleri havya ile ısıtmışlar ekran kartı değişmesi lazım bunun içinde istanbul biçilmiş kaftan burdan bi mürit e rica ederek göndere bilirsin

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSoCan
    iSoCan's avatar
    Erkek

ayn sorun kardeşimin laptopdada var biilgisayar çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor bende monitöre bağladım görüntü geliyor sıkıntı yok ama sadece ilk açılışta marka filan yazan kısımda çizik çizik oluyor var mıdır çözümü ?

Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

toshibanın müşteri hizmetlerini arasana hocam adamlar adresıne dırek kargocuyu gonderıo kargocu elınde laptopuna gore kutuylada gelio alıo kargonu götürüo servise kargo bedava hemde ne bilgisayarcısı bilmemnesi 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Toshiba' nın Adana servisine gittiğimde ekran kartının çok pahalı olduğunu söyledi. (1000-1500 arası) Yurt dışından sipariş etmeleri gerekirmiş.

Bu bilgisayar piyasada pek bulunmayan bir model olduğu için parça bulmak gerçekten zor. Yarın datacenter ve sifirhata yi telefonla arayıp bilgi almaya çalışayım. 

Aslında bana yüzde yüz ekran kartında sorun var deseler ekran kartını bulmaya çalışırım ama onu da diyemiyorlar. 

Toplam Hit: 1306 Toplam Mesaj: 8
toshiba qosmio x500