folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Bilgisayarın Parçaları Mac İle Uyumlumu

Bu Bilgisayarın Parçaları Mac İle Uyumlumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6821

arkadaşlar googledan araştırma yaptım ama kesinbir liste bulamadım genelde yazılanlarda hep yabancı dil acaba bileniniz varmı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

sanırım mac derken mac os tan bahsediyosun

mac os un intel destekli versiyonu var fakat kurabilir misin bilemem, ekran kartı ati demiş, ati için mac drvier ı var mı ona bak

sonra aynı şekilde ses kartına bak

ethernetine bak, hepsine tek tek bak bakalım mac driver ı var mı. mac pc parçalarını desteklemez pek, kurunca birşeylerin çalışmamaması yada yavaş çalışması muhtemeldir

ben geçen bi lenovo aldım misal nvidia kartlı şuan baktım nvidia nın sitesine driver ı yok

mac kullanacaksan masaüstü tercih etmeni öneririm yada gidip kendi mac aletini alıcaksın, mac in özelliği bu, göya bi bok varmış gibi fiyatları şişkin içi fısdır

şuan baktım masaüstü ekran kartımında mac driver ı yok :D

mac artık ne kadar tanırsa o kadar kullanırsın ki update etmediğin sürece yavaş çalışırsın

zaten cracklı mac kullanıcaksın tahminimce o yüzden problemlerle karşılaşmaya hazırlıklı ol

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Ekran kartı ve anakartın kextleri mevcut ama webcam'i kullanamazsın söylemiş olayım. Belki touchpad'i bile..

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 894 Toplam Mesaj: 3