Bu Bloga Daha Neler Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Arkadaşlar film sitesi için blogspottan blog açtım. Tutarsa domain alır nsleri yönlendiririm.

Fakat ek olarak buna neler yapabilirim?

http://divx-arsiv.blogspot.com/

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Bence böyle iyi bişey yapmaya gerek yok.

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

blog'un yan tarafındaki yazılar okunmuyor.Ya yazıları büyüt, ya temayı değiştir.İnsanlar arşiv deki konulararı görmeli.Konular arasında belli bir uzunluk olmalı.Anasayfada devamını oku eklentisini kullan.Adsense reklamını temanın renklerine uyarla.

Temanda hatalar var.Bu temayla devam etme bence. Kolay gelsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

blog'un yan tarafındaki yazılar okunmuyor.Ya yazıları büyüt, ya temayı değiştir.İnsanlar arşiv deki konulararı görmeli.Konular arasında belli bir uzunluk olmalı.Anasayfada devamını oku eklentisini kullan.Adsense reklamını temanın renklerine uyarla.

filmle ilgili düzgün bi tema bulamadım hocam ya

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

Haci bence Filmlerin altina devamini oku eklentisini cover resminden sonra koy.Ayni sayfada daha cok film olur. Film ara yazan yerde tema kayiyor bende(firefox 3.5) search tema disina tasiyor haberin olsun. Bende aynen böyle bir blog yapiyorum ama hdrip filmleri koyuyorum. Bide filmlerin eklenme tarihi yazmasi gereken yerde Da yaziyor bence onu tamamen kaldir ben yolunu bulsam bendekinide kaldiricam. Linkleri birde kod sekilinde verebilirsin üstüne download screen falan yazip.Benim siteyi merak edersen paduwan.com bakabilirsin fikir alisverisimiz olur :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hocam öncelikle bu tema dar gibi geldi bana geniş bir tema veya magazin teması tarzı jquery işlevli bir tema iyi gider , daha sonra tarih kısmında dA yazıyor arkadaşın dediği gibi adsense reklamları çok alakasız yerde sayfanın yüklenmesini kastırıyor ve eklediğin afişlerin boyutları büyük hocam onu biraz küçük yaparsın , lightbox koyarsın daha şık durur :) benim yorumum bu kadar , başarılar ..

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

tek link olayını düşün derim ben rapid aramıyorum artık indirmek için sadece zor durumda kalırsam.. bu arada siteni sıkkullanılanlara ekledim arada bi ziyaret ederim hadi kolay gelsin.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

filmle ilgili düzgün bi tema bulamadım hocam ya

ben sana ayarlayım hocam bi bakimde arşive

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

ya hacı gerçi sitende filme yorum yaptım ama cevap gelmedi New Moon a dvd yaznmışsın gerçk dvd mi yoksa sinema çekim mi?ona göre indireceğim de

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 1546 Toplam Mesaj: 9