Bu Bloga Daha Neler Yapabilirim?
-
Arkadaşlar film sitesi için blogspottan blog açtım. Tutarsa domain alır nsleri yönlendiririm.
Fakat ek olarak buna neler yapabilirim?
-
Bence böyle iyi bişey yapmaya gerek yok.
-
blog'un yan tarafındaki yazılar okunmuyor.Ya yazıları büyüt, ya temayı değiştir.İnsanlar arşiv deki konulararı görmeli.Konular arasında belli bir uzunluk olmalı.Anasayfada devamını oku eklentisini kullan.Adsense reklamını temanın renklerine uyarla.
Temanda hatalar var.Bu temayla devam etme bence. Kolay gelsin
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
blog'un yan tarafındaki yazılar okunmuyor.Ya yazıları büyüt, ya temayı değiştir.İnsanlar arşiv deki konulararı görmeli.Konular arasında belli bir uzunluk olmalı.Anasayfada devamını oku eklentisini kullan.Adsense reklamını temanın renklerine uyarla.
-----------------------------filmle ilgili düzgün bi tema bulamadım hocam ya
-
Haci bence Filmlerin altina devamini oku eklentisini cover resminden sonra koy.Ayni sayfada daha cok film olur. Film ara yazan yerde tema kayiyor bende(firefox 3.5) search tema disina tasiyor haberin olsun. Bende aynen böyle bir blog yapiyorum ama hdrip filmleri koyuyorum. Bide filmlerin eklenme tarihi yazmasi gereken yerde Da yaziyor bence onu tamamen kaldir ben yolunu bulsam bendekinide kaldiricam. Linkleri birde kod sekilinde verebilirsin üstüne download screen falan yazip.Benim siteyi merak edersen paduwan.com bakabilirsin fikir alisverisimiz olur :D
-
hocam öncelikle bu tema dar gibi geldi bana geniş bir tema veya magazin teması tarzı jquery işlevli bir tema iyi gider , daha sonra tarih kısmında dA yazıyor arkadaşın dediği gibi adsense reklamları çok alakasız yerde sayfanın yüklenmesini kastırıyor ve eklediğin afişlerin boyutları büyük hocam onu biraz küçük yaparsın , lightbox koyarsın daha şık durur :) benim yorumum bu kadar , başarılar ..
-
tek link olayını düşün derim ben rapid aramıyorum artık indirmek için sadece zor durumda kalırsam.. bu arada siteni sıkkullanılanlara ekledim arada bi ziyaret ederim hadi kolay gelsin.
-
tolgasen bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------filmle ilgili düzgün bi tema bulamadım hocam ya
ben sana ayarlayım hocam bi bakimde arşive -
ya hacı gerçi sitende filme yorum yaptım ama cevap gelmedi New Moon a dvd yaznmışsın gerçk dvd mi yoksa sinema çekim mi?ona göre indireceğim de