Bu Devrenin Baskı Devresini Çizebilecek
-
Arkadaşlar bu devrenin baskı devresini hazırlayabilcek bir arkadaş var mı 2 gündür uğraşıyorum ama yapamadım. Çok önemli benim için .....

-
hocam proteus kullanmani tavsiye ederim
(edit) ayrıca önce programda bakıp sonra billboardmıydı neydi o zimbirtida devreyi kurman senin icin daha avantajlıdır
yüklü olsa 5dkda hallederdim kotali giriyorum sorry :)
Spyware__007 tarafından 18/Eyl/13 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Spyware__007 bunu yazdı
hocam proteus kullanmani tavsiye ederim
(edit) ayrıca önce programda bakıp sonra billboardmıydı neydi o zimbirtida devreyi kurman senin icin daha avantajlıdır
yüklü olsa 5dkda hallederdim kotali giriyorum sorry :)
Denedim boarda sıkıntı yok ama bu proteus ta cizemiyorum yolları yapıyorum çıktıda sorun yaşuyorum oranlar tutmuyor eminim iyi bilen için 2 dk lık iştir.Yardımlarınız bekliyorum.
-
acil değilse ben hallederim
-
Liseden biraz hatırladığım kadarıyla; plaketin üzerine şekli çiziyosun, sonra pelidrole batırıyosun.Akımın geçeceği kısımlar kalıyor sadece.transistör, direnç ne koycaksan buraları ince bi matkapla deliyosun.
-
hezarfen bunu yazdı
hocam çok acil aslında bugün en geç yarın akşama kadar yapmam lazım bu devreyi rüzgar jeneratöründe kullanıcam şuan boşa gidiyor ve bu aralar deli gibi rüzgar var ;)
-
musa-90 bunu yazdıhezarfen bunu yazdı
hocam çok acil aslında bugün en geç yarın akşama kadar yapmam lazım bu devreyi rüzgar jeneratöründe kullanıcam şuan boşa gidiyor ve bu aralar deli gibi rüzgar var ;)
isis çizimi var mı? onu da çizecek miyim? gönderirsen baskı kısmı kolay. yarına bırakmam bu akşam hallederim her türlü
-
hezarfen bunu yazdımusa-90 bunu yazdıhezarfen bunu yazdı
isis çizimi var mı? onu da çizecek miyim? gönderirsen baskı kısmı kolay. yarına bırakmam bu akşam hallederim her türlü
isis kısmı yok hocam bana sadece areste çizilmiş baskı kısmı lazım.