Bu Dizinin Adı Nedir
-
Resimde görmüş olduğunuz dizi hangi dizidir ?? komik midir tavsiye eder misiniz ?

-
two and a half men.Amerikan esprileri çoğunlukta ama genel düzeyide iyidir.
-
anger management dizisinde de bu adam oynuyor peki bu dizi nasıldır konuları aynı mı
-
yunusdogan bunu yazdı
anger management dizisinde de bu adam oynuyor peki bu dizi nasıldır konuları aynı mı
bu adam dediğin Charlie Sheen ise diziden ayrıldı.Kaç sezon oldu ayrılalı bilmiyorum.
-
-
gokcan bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
bu adam dediğin Charlie Sheen ise diziden ayrıldı.Kaç sezon oldu ayrılalı bilmiyorum.
yönetmen hep charlienin kokainman alkolik tavırlarından isyan ederdi en son kafası güzel sete gelip bağırıp çağırıyo ortalığa birde kameraya felan işemiş :D daha sonra yol verdiler yerine ashton kuthcer geldi he eski tadı veriyo mu dersen tartışılır bu olaydan sonra charlie anger management çıkardı piyasaya işte
charlie kral adamdır oynadığı tüm karakterlerde kendi ismini kullanmıştır "charlie"yi
-
-
2 and halfman
Iki adam ve cocugu kastedior asiri komik ve iyidir iki sezon once seen ayrildi diziden kendi dizisine gecti gene iyi gene iyi cerezlik dizidir al birani izle oh
-
Suan bu cocuk essek kadar olduguna gore 2003-2004 sezonlarina ait bi kare olabilir
-
DaSpOnGe bunu yazdıgokcan bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
yönetmen hep charlienin kokainman alkolik tavırlarından isyan ederdi en son kafası güzel sete gelip bağırıp çağırıyo ortalığa birde kameraya felan işemiş :D daha sonra yol verdiler yerine ashton kuthcer geldi he eski tadı veriyo mu dersen tartışılır bu olaydan sonra charlie anger management çıkardı piyasaya işte
charlie kral adamdır oynadığı tüm karakterlerde kendi ismini kullanmıştır "charlie"yi
zaten genel olarak rolleri de bunun üzerinedir adam kendini oynuyor.
2 and half man sağlam dizidir ama charli çıktıktan sonra bozdu yada kötü oldu diyemeyiz direk çöp diyebiliriz.
yanlış anlaşılmasın ashton'ın oynadığı sezondan izlersen yine iyi dizi ama 7 8 sezon charli'ye alıştıktan sonra 1 bölüm bile tahammül edilmez.
anger management ise güzel ama devamını getiremedim bölümler çok tekrar içeriyordu. pek üzerinde düşünülmeden yapılmış gibi. ama vakit öldürmek ve arada gülümsemek için güzel dizidir.
-
-
Yabancı komedi dizilerini seviyorsan bunu izlemelisin
-