Bu Domain Ne Kadar Eder? Ya Da Projesi Fikri Olan?
-
pazar nokta co
Günaydın arkadaşlar...
Gezerken name.com da bu domainin yeni düştüğünü gördüm ve aldım...
Satsam ne kadar eder? Ya da neler yapabiliriz???
-
Burayı da alayım ortak bişiy çıkarsa yaparız yayınlarız...
-
Fiyat karşılaştırma sitesi. Site yokken ederi 50 TL, varken 5050 TL, 1 yıl sonra 15050 TL
ama o 50 TL hep var :) ( Not : fiyatlarda ciddiyim. )
EnableTurk tarafından 22/Kas/14 09:39 tarihinde düzenlenmiştir -
EnableTurk bunu yazdı
Fiyat karşılaştırma sitesi. Site yokken ederi 50 TL, varken 5050 TL, 1 yıl sonra 15050 TL
ama o 50 TL hep var :) ( Not : fiyatlarda ciddiyim. )
Örnek verebilecegin site var mi? Ve ne kadara malolur bana acep?
-
Domaini pazarlamana bağlı, isim jenerik olabilir ama şuan boş.
Mesela ; N11.com domaini alışveriş sitesi yapmak kaç kişinin aklına gelebilirdiki ?
-
Benim pazar.org vardi (fiyat karsilastirma sitesi). Tbt'de konum vardi, bak istersen.
Bir yil boyunca gelistirdim, reklam yaptigim soylenemez ama hit iyi artmisti. Sonra bi hatun geldi, siteyle ilgilenmedim. VPS kapandi, uctu, gitti. Allah'tan belirli araliklarla yedek aliyordum.
Simdi de hatun gitti, kaldigim yerden devam edecegim.
Fiyat karsilastirma isindeki az kisi var ama olanlarda guclu rakipler. Bir seyler yapacaksan reklam butcesi ayirmani tavsiye ederim. -
HoLyCat bunu yazdı
Domaini pazarlamana bağlı, isim jenerik olabilir ama şuan boş.
Mesela ; N11.com domaini alışveriş sitesi yapmak kaç kişinin aklına gelebilirdiki ?
r10 a ne demeli :)
logas tarafından 22/Kas/14 16:09 tarihinde düzenlenmiştir -
telekom bunu yazdıBenim pazar.org vardi (fiyat karsilastirma sitesi). Tbt'de konum vardi, bak istersen.
Bir yil boyunca gelistirdim, reklam yaptigim soylenemez ama hit iyi artmisti. Sonra bi hatun geldi, siteyle ilgilenmedim. VPS kapandi, uctu, gitti. Allah'tan belirli araliklarla yedek aliyordum.
Fiyat karsilastirma isindeki az kisi var ama olanlarda guclu rakipler. Bir seyler yapacaksan reklam butcesi ayirmani tavsiye ederim.Hocam hangi sistemi kullanmıştın? Ve bu karşılaştırma sitesi için en iyi sistem sence hangisi? Ve ben yapamam wp dışında,yaptırmak bana kaça malolur tahmini?
-
KILICH bunu yazdıtelekom bunu yazdıBenim pazar.org vardi (fiyat karsilastirma sitesi). Tbt'de konum vardi, bak istersen.
Fiyat karsilastirma isindeki az kisi var ama olanlarda guclu rakipler. Bir seyler yapacaksan reklam butcesi ayirmani tavsiye ederim.Hocam hangi sistemi kullanmıştın? Ve bu karşılaştırma sitesi için en iyi sistem sence hangisi? Ve ben yapamam wp dışında,yaptırmak bana kaça malolur tahmini?
Benim sitede altyapı olarak pricetapestry vardı ama üzerine bayağı bir şey eklemiştim. Ücretli bir script, 200 pound gibi bir fiyatı vardı.
Yazan eleman bence çok iyi bir programcı, kodları düzgün, az yazmış tam yazmış. Bir defa alıyorsun, destek sınırsız. Wordpress için eklenti şeklinde de mevcut.
Sistemin temeli lazım, kodlarım-kodlatırım diyorsan aynı elemanın yazdığı magicparser'e bakabilirsin.Alışveriş sitelerinden verileri toplamak içinse python'da scrapy'i kullanmıştım. Başlarda biraz zor geldi ama alışınca ajax'lı siteler harici bot'u rahat bir şekilde yazabiliyorsun. Sonra VPS'de zamanlanmış görevlere ekle; ürün bilgilerinin çekilmesi, sisteme eklenmesi... her şey otomatik yapılsın. Bir kez programladıktan sonra hedef site tasarımı değiştirene kadar sıkıntısız çalışır.
Pricetapestry'i bulana kadar diğer sistemleri de incelemiştim, en sade ve anlaşılır olanı buydu. Tasarım güzelliği göreceli, ben olabildiğince sadelikten yanayım.
Bir sorunla karşılaştığımda destek forumunda sorunun çözülmünün ayrıntılı olarak anlatılması hoşuma gitmişti. Misal script'e bir özellik eklemek istiyorsun, çok karışık değilse adam bunu ücretsiz olarak yazıp herkesle paylaşıyor. Karışıksa da senden gerekli .php dosyalarını istiyor ve düzenleyip sana yolluyor. :)
Aynı özelliği başkaları da isterse script'in bir sonraki sürümünde sisteme entegre edilmiş oluyor ya da modül olarak istersen kullanıyorsun. Unutmadan script'i istediğin kadar sitede kullanabilirsin.r10'da 2-3 defa fiyat karşılaştırma sitesi yaptırmak isteyenlerin konusu olmuştu. Ciddi şekilde bu işi yapanlar 10.000-20.000 TL arası bir fiyat söylemişlerdi.
Ben bi prefabriğe benim sistemin kopyasını veririm. :)
-
co uzantılı domainlere sardım beyler...
3dtasarim.co yu da aldım...
Satabilitem var...