Bu Domainler İçin Yorumunuz Nedir?
-
MUSIC-LYRICS.ORG
PLAYSTATION-3.NET
THEDEPARTED.ORGBUYIPAD.BIZ
BUYIPAD.MEBLOG-TR.NET
BLOG-TR.COMelimdeki bu domainleri satmayı düşünüyorum 3 aşağı 5 yukarı ne ederler aralarında gelecek vaad eden var mı? ne yapayım bana bir akıl verin.
-
ilk ikisi güzel iyi paraya gider gerisi traş hocam.
-
- li domainleri sevmesemde ilk 2 si iş yapar
digerleri reg fee
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------MUSIC-LYRICS.ORG ( projelendirmek lazım)
PLAYSTATION-3.NET ( uğraşma , sat , zaten ps3 forumları olustu belli başlı )
BUYIPAD.ME ( " bana ipad al " anlamına geliyor , projelendirmek lazım ama altından kalkabileceğin bir iş oldugunu sanmıyorum yabancı firmalar belki ilgilenir ki düşük ihtimal)BLOG-TR.NET ( sende dursun)
BLOG-TR.COM (sende dursun) -
playstation-3.net domaini iyiymiş ici az biraz dolarsa iyi bir fiyata gider kanımca
-
Cinsiyet bayan yazıyor ama sıteler mehmetadsan adına kayıtlı
Kafama bu takıldı
BUYIPAD.ME cok guzel
BLOG-TR.NET
BLOG-TR.COMdegerlendırelıbılır gerısını sat satabıldıgn fıyata ne kadar sure tescıllı
-
eyw saolun
cinsiyeti salladım hoja :))
-
xylgn_ bunu yazdı:
MUSIC-LYRICS.ORG
PLAYSTATION-3.NET
BUYIPAD.MEBLOG-TR.NET
BLOG-TR.COMelimdeki bu domainleri satmayı düşünüyorum 3 aşağı 5 yukarı ne ederler aralarında gelecek vaad eden var mı? ne yapayım bana bir akıl verin.
-----------------------------yerinde olsam playstation 4 çıkmadan PLAYSTATION-3.NET domanini satardım :D :D :D
-
yalnizturk bunu yazdı:
xylgn_ bunu yazdı:
MUSIC-LYRICS.ORG
PLAYSTATION-3.NET
BUYIPAD.MEBLOG-TR.NET
-----------------------------yerinde olsam playstation 4 çıkmadan PLAYSTATION-3.NET domanini satardım :D :D :D
-----------------------------yakın zamanda satacam zaten ama şuan için ps4 düşünülen tarih 2012