Bu Dosya İso Formatında Değil Mi ?
-
merhaba arakdaşlar. internetten windows 7 64 bit indirdim de ultra iso programı ile iso cd si olarak yazdırmaya çalışıyorum indirdiim dosyaların yarısını görüyo diğerlerini görmüyo. torrentten indirdim iso formatında yazıyordu ama birkaç tane iso programı ile denedim setubu almıyor

dosyanın görünümü bu şekilde ama ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba ?
-
dosya ve klasörler tamam fakat bende setup.exe yi 110 kb gösteriyor.
Edit : 32 bit win7 de.
-
isonun icini acmısın arkadasım. .rar seklinde bir sey görünüyor ve icine bakıorsan bu sekilde görünür keza orda boot dosyası olusturulmus.
Kısacası isodan cıkarmısın.
-
janni bunu yazdı:
-----------------------------
isonun icini acmısın arkadasım. .rar seklinde bir sey görünüyor ve icine bakıorsan bu sekilde görünür keza orda boot dosyası olusturulmus.
-----------------------------peki bunların hepsini arşive ekle dersem yani ziplersem yine iso olurmu ?
-
destanition bunu yazdı:
janni bunu yazdı:
-----------------------------peki bunların hepsini arşive ekle dersem yani ziplersem yine iso olurmu ?
-----------------------------ne gerek var ki,zaten .iso
-
-----------------------------ama cd ye yazdırdığımda neden windows cd si olmuyor o zaman ?
yani kendi açılmıyor ve bu cd ile format ta atılamıyor ?
bunun program cd si olması için ne yapmam gerek ?
-
destanition bunu yazdı:
-----------------------------ama cd ye yazdırdığımda neden windows cd si olmuyor o zaman ?
yani kendi açılmıyor ve bu cd ile format ta atılamıyor ?
bunun program cd si olması için ne yapmam gerek ?
-----------------------------boot cd yapman gerek.
-
Ordaki malzemeyi al boş dvd ye 8 x hızla yazdır ve kullan.
-
weskeyy bunu yazdı:
Ordaki malzemeyi al boş dvd ye 8 x hızla yazdır ve kullan.
-----------------------------ee ne farkeder aynı şey sonuçta kendi açılan windows cd si olmayacak ki benim derdim bunu program cd si olarak yapmak