Bu Dvd'nin Sorunu Ne ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ya bnde de bir dvd var hayatımda böle bişi görmedim..dvd nin yüzeyine bakıyorum yazılmış içi dolu..sonra pc ye takıyorum içine giriyorum içi bomboş.sonra evde dvd filim oynatıcısı var ona taktım.ondada 32 video fln var 26 ya kadar geliyor sonra açılmıyor..bunun mantıgı ne ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

optiğin bozuk olabilir mi?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Dvd Okuyucu'nun üstünde DVD(+) yazıyodur, senin okumaya çalıştığın dvd'de ise DVD(-) yazıyodur, ya da tam tersi... Uyumsuzluk vardır yani.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

CD içersine girdiğinde o videoları göremiyorsan dosyalarını gizli yapmışsındır. dosya seçeneklerinden gizli dosyaları veya klasörleri göster seçeneğini seçersen dosyaları görebilirisin.

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

optik sürücün okuyamamıştır

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam aynı sorun bende de var ama ben şöyle bir kanaat getirdim (senin bilgisayar markasını bilmiyorum) ama bu asus marka laptoplarda genel bir sorun olsa gerek neden dersen kendi sınıfımdan 4 kişide asus var ve hepsinde de bu dvd okumama sorunu mevcut. Daha yeni yazdırılmış 23 dvd var elimde benim bilgisayar okumuyor eniştenin bilgisayar canavar gibi okuyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

bu gün başka bir bilgisayarda deneeycem orda okursa baska bi dvd ye yazdıracam..

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 1226 Toplam Mesaj: 7