folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bu E-Postanın Anlamı Nedir ?

Bu E-Postanın Anlamı Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

1-2 saat arayla 1 haftadan beri r10'dan bu mail geliyor.Daha önceden davetiye yollamıştı bir arkadaş fakat mail gelmemişti.Şimdi böyle bişeyler geliyor anlamı nedir?

Your Invitation Has Expired‏

Your Invitation Has Expired‏Greetings,

This is to notify you that your invitation for registration on Google Fan Webmaster Forum has expired due to inactivity.
    Unless you are re-invited, you will not receive any more e-mails.

For your reference, our url is:
    http://www.r10.net

Best Regards,
    Google Fan Webmaster Forum Team

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Mail bir sebebden sana gelmemiş ama sisteme mail gittiği işlenmiş.Akabinde sen invite maili gelmediği için davetiyeyi kullanamadın ve davetiye expire olmuş.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

davetiyeni onaylamadığın için artık geçersiz olduğunu söylüo arkadaşına söyle tekrar göndersin

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Yok yere yandı davetiye demekki.

Böyle cins cins hatalara deli oluyorum. Arkadaşa söyledim onun son davetiye hakkıymış bana gönderdiğini söyledi başkada kalmadığı için gönderemiyorum dedi

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

istersen hocam benim hesabimi sana vereyim. Sifreyi degistirememk kaydiyla. Cunku arasira bende girip bakiyorum.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 1419 Toplam Mesaj: 5