folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Bu Filmin Türkçe Adı Nedir ? 'Verfolgt - Der Kleine Zeuge'

Bu Filmin Türkçe Adı Nedir ? 'Verfolgt - Der Kleine Zeuge'

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Dün geceden beri aradığım filmi buldum , gece nasıl bi kafaya sahiptim gerçekten çok merak ediyorum , önceki konumda kore filmi falan demişim, film bariz alman filmi :D 
    neyse nere filmi oldugu önemli değil , 

filmin adı sanırım Verfolgt - Der kleine Zeuge

bu , film ile ilgili bir de 15 dakikalık kesit buldum 

http://www.youtube.com/watch?v=KYwOxmv3D3M 

efendim türkçe adı nedir bunun , türkçe dublajlı halini arıyorum , dün gece kanal d verdi , adını karanlığın gözleri olarak yazdı ama , o isimle aradıgımda bu filmi bulamıyorum... 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

VerfolgtElli yaşlarında evli ve bir genç kızı sahibi şartlı tahliye memuru Elsa Seifert, ironik bir şekilde 16 yaşındaki sorumluluğunu aldığı genç Jan Winkler ile sado-mazoşist ilişkiye girer. Elsa bu ilişkiye başlangıçta direnmiş ama genç Jan'ın ısrarlı tavrına kendini kaptırmıştır. Bu ilişki nereye kadar devam edebilecektir? 

Hocam hiç de anlattığın gibi cinayet falan olmuşa benzemiyor bu filmde. Türkçe altyazısı bile yok ne divxplanet te ne de turkcealtyazi da.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

VerfolgtElli yaşlarında evli ve bir genç kızı sahibi şartlı tahliye memuru Elsa Seifert, ironik bir şekilde 16 yaşındaki sorumluluğunu aldığı genç Jan Winkler ile sado-mazoşist ilişkiye girer. Elsa bu ilişkiye başlangıçta direnmiş ama genç Jan'ın ısrarlı tavrına kendini kaptırmıştır. Bu ilişki nereye kadar devam edebilecektir? 

Hocam hiç de anlattığın gibi cinayet falan olmuşa benzemiyor bu filmde. Türkçe altyazısı bile yok ne divxplanet te ne de turkcealtyazi da.

ben dün gece bi kaç filmi birbirine karıştırdım galiba :D 
    neyse bakalım :D 
    kanal d de dublajlı verince vardır sandım ama yok bi türlü bulamadım , nasıl oluyosa artık bu işler. 
    neyse bakalım .. 

EDİT:  bu arada öbür konuda kanal d geçmiş linki veren arkadaş sayesinde izliyorum şuan filmi , ve konu senin yazdığın değil hocam , sen değişik filmi bulmuşsun :D 

MustyKTE tarafından 01/Mar/14 00:27 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam tv movie yani televizyon kanalı için yapılmış bir film olduğundan torrent ve altyazısını bulman imknasız gibi birşey. Bence sen myvideo.az dan yardır, veya tivibu su olan biri falan eğer o filme erişebiliyorsa kaydedip atsın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    MustyKTE bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı

kanal d de dublajlı verince vardır sandım ama yok bi türlü bulamadım , nasıl oluyosa artık bu işler. 
    neyse bakalım .. 

EDİT:  bu arada öbür konuda kanal d geçmiş linki veren arkadaş sayesinde izliyorum şuan filmi , ve konu senin yazdığın değil hocam , sen değişik filmi bulmuşsun :D 

Bak gari edit attın beni suçlu ettin hoca :D Verfolgt ı paylaşan sensin aradığım film bu galiba türkçe adı ne bunun diye :D Yazıyon madem arkasında dur :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    MustyKTE bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı

neyse bakalım .. 

Bak gari edit attın beni suçlu ettin hoca :D Verfolgt ı paylaşan sensin aradığım film bu galiba türkçe adı ne bunun diye :D Yazıyon madem arkasında dur :D

tmm hacı dayı ben şuan izliyorum , senin yazdıgın konuyla alakası yok :) 

Toplam Hit: 961 Toplam Mesaj: 6