Bu Filmin Türkçe Adı Nedir ? 'Verfolgt - Der Kleine Zeuge'
-
Dün geceden beri aradığım filmi buldum , gece nasıl bi kafaya sahiptim gerçekten çok merak ediyorum , önceki konumda kore filmi falan demişim, film bariz alman filmi :D
neyse nere filmi oldugu önemli değil ,filmin adı sanırım Verfolgt - Der kleine Zeuge
bu , film ile ilgili bir de 15 dakikalık kesit buldum
http://www.youtube.com/watch?v=KYwOxmv3D3M
efendim türkçe adı nedir bunun , türkçe dublajlı halini arıyorum , dün gece kanal d verdi , adını karanlığın gözleri olarak yazdı ama , o isimle aradıgımda bu filmi bulamıyorum...
-
Verfolgt: Elli yaşlarında evli ve bir genç kızı sahibi şartlı tahliye memuru Elsa Seifert, ironik bir şekilde 16 yaşındaki sorumluluğunu aldığı genç Jan Winkler ile sado-mazoşist ilişkiye girer. Elsa bu ilişkiye başlangıçta direnmiş ama genç Jan'ın ısrarlı tavrına kendini kaptırmıştır. Bu ilişki nereye kadar devam edebilecektir?
Hocam hiç de anlattığın gibi cinayet falan olmuşa benzemiyor bu filmde. Türkçe altyazısı bile yok ne divxplanet te ne de turkcealtyazi da.
-
Ayazz bunu yazdı
Verfolgt: Elli yaşlarında evli ve bir genç kızı sahibi şartlı tahliye memuru Elsa Seifert, ironik bir şekilde 16 yaşındaki sorumluluğunu aldığı genç Jan Winkler ile sado-mazoşist ilişkiye girer. Elsa bu ilişkiye başlangıçta direnmiş ama genç Jan'ın ısrarlı tavrına kendini kaptırmıştır. Bu ilişki nereye kadar devam edebilecektir?
Hocam hiç de anlattığın gibi cinayet falan olmuşa benzemiyor bu filmde. Türkçe altyazısı bile yok ne divxplanet te ne de turkcealtyazi da.
ben dün gece bi kaç filmi birbirine karıştırdım galiba :D
neyse bakalım :D
kanal d de dublajlı verince vardır sandım ama yok bi türlü bulamadım , nasıl oluyosa artık bu işler.
neyse bakalım ..EDİT: bu arada öbür konuda kanal d geçmiş linki veren arkadaş sayesinde izliyorum şuan filmi , ve konu senin yazdığın değil hocam , sen değişik filmi bulmuşsun :D
MustyKTE tarafından 01/Mar/14 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam tv movie yani televizyon kanalı için yapılmış bir film olduğundan torrent ve altyazısını bulman imknasız gibi birşey. Bence sen myvideo.az dan yardır, veya tivibu su olan biri falan eğer o filme erişebiliyorsa kaydedip atsın.
-
MustyKTE bunu yazdıAyazz bunu yazdı
kanal d de dublajlı verince vardır sandım ama yok bi türlü bulamadım , nasıl oluyosa artık bu işler.
neyse bakalım ..EDİT: bu arada öbür konuda kanal d geçmiş linki veren arkadaş sayesinde izliyorum şuan filmi , ve konu senin yazdığın değil hocam , sen değişik filmi bulmuşsun :D
Bak gari edit attın beni suçlu ettin hoca :D Verfolgt ı paylaşan sensin aradığım film bu galiba türkçe adı ne bunun diye :D Yazıyon madem arkasında dur :D
-
Ayazz bunu yazdıMustyKTE bunu yazdıAyazz bunu yazdı
Bak gari edit attın beni suçlu ettin hoca :D Verfolgt ı paylaşan sensin aradığım film bu galiba türkçe adı ne bunun diye :D Yazıyon madem arkasında dur :D
tmm hacı dayı ben şuan izliyorum , senin yazdıgın konuyla alakası yok :)